Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 973,904
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Selam arkadaşlar..

Cem logo çok şık durmuş..

Etiketler

cem cok sık durmus kardesim gule gule kullan...

Sedatcim benim arabada vardi ben yaptirmistim burada izmirde, antalya da gorunce cemin de hosuna gitti ona da yaptirip yolladim istersen sana da yaptirabilirim...

hsbasar' Alıntı:
Cem bu dakar stiker ı hazır satılıyormu senmi yaptırdın.
sedatçım ayıptır söylemesi dün geldim dakar rallisinden orada takıyorlar katılan araçlara

serkan kardesim yaptırdı kalıpı var onda benim olçuylen senınkı aynı konus serkan hocam yaptırır

pandipieri' Alıntı:
cem cok sık durmus kardesim gule gule kullan...

Sedatcim benim arabada vardi ben yaptirmistim burada izmirde, antalya da gorunce cemin de hosuna gitti ona da yaptirip yolladim istersen sana da yaptirabilirim...

Serkan hocam size zahmet olacak, lütfen masrafının ne kadar olduğunu ve hesap numaranızı bana özelden yazın.
Ben sadece dakar yazanında 2 tane alayım.

cemtascioglu' Alıntı:
sedatçım ayıptır söylemesi dün geldim dakar rallisinden orada takıyorlar katılan araçlara

Yakışır kardeşime

bakarsın birgün kaçar gideriz çöllere birlikte

bir uzun gezi yapalim ama soyle buyugunden... ben japonyada okurken bazı arkadaslarla, istanbul-tokyo toyota fabrika, gezisi dusunuyorduk ama sonra grup dagilinca kaldi... ipek yolu uzerinden... hadi bakalim dusunelim eger gerekirse farkli baslık acayim orada tartisalim, var misiniz, istanbul-tokyo, ipek yolundan... sponsorlar, belgesel kanalları ve muhtesem bir gezi... toyotalar ipek yolunda

yıllardır hayalimdir böyle uzun expedisyonlar ama nasıl olacak bilmiyorum ;D ;D

şöyle okyanusun kıyısında kamplı :-\

evet beyler yeni topic hadi bakalim kimler geliyor... hayal degil gercek, oturalim konusalim, herkes kendi dinamiklerini ortaya koysun ve dünyada bir ilk gerceklestirelim... olabildigince farkli modellerle fabrika kapisina dayanalim...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48605.new#new

hocam çook güzel olurda iddialı ve düzgün plan program yapılması gereken bir konu.
ayrıca yeterli derecede yedek parça bulundurmak lazım araçlarda,mekanikten anlamamız lazım..kendimizi 3-5 ay boşa çıkarabilmemiz lazım..

ooff off.. : :