morukçum cmilin son iki maçı play oflarda anternör izin ermedi bende ne yapacağımı bilemiyorum onları bırakıp gelcektim olmadı
bakalım bugün tekrar konuşacağım
Abi iş güç arasında şu an bile zor idare ediyorum, başka guruplara da girersek zor olur, en azından hatun artık eve almayacak. ;D
Giripde ilgi göstermeyincede olmuyo. Böyle iyi, zaten bak bir şekilde buluyoruz birbirimizi.
Ahmet abi Hürriyet kampüsünü de bilirim, Uludağ kampüsünü, af buyurun ama sizlerden daha iyi bilirim. Çünkü ben kampüste lojmanda oturuyordum zaten. Oralarda kimse yokken biz vardık ;D babam üniversitede görevli idi. ;D
Anaokulundan 2001 senesine kadar Bursa da yaşadım, ailem hala Bursa da yaşıyor. Her ay en az 1 kere giderim. Tüm arkadaş ve dostlar Bursa da.
Ahmet abi Hürriyet kampüsünü de bilirim, Uludağ kampüsünü, af buyurun ama sizlerden daha iyi bilirim. Çünkü ben kampüste lojmanda oturuyordum zaten. Oralarda kimse yokken biz vardık ;D babam üniversitede görevli idi. ;D
Anaokulundan 2001 senesine kadar Bursa da yaşadım, ailem hala Bursa da yaşıyor. Her ay en az 1 kere giderim. Tüm arkadaş ve dostlar Bursa da.