Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 979,188
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

bsayil' Alıntı:
morukçum cmilin son iki maçı play oflarda anternör izin ermedi bende ne yapacağımı bilemiyorum onları bırakıp gelcektim olmadı
bakalım bugün tekrar konuşacağım

leynnnnnn cemilim antrenörünü valla oyarım billa oyarım , sizin için insanlar taaa nerelerden geliyor birader ne yap et gel kıvırma

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
leynnnnnn cemilim antrenörünü valla oyarım billa oyarım , sizin için insanlar taaa nerelerden geliyor birader ne yap et gel kıvırma

valla kvırmıyorum kaçırmak istermiyim hiç dedim ya yüzde seksen oradayız kardeşim ideoyu muhakkak izle bulamadıysan yollayayım sana

cihanülker' Alıntı:

Cihancan sana kalmıcak ben yapıcam o işi.. 8)

Evet abi, ben biraz çömezim sizin yanınızda.

Muhsin Hoca ısı bölümünde ders veriyordu ben Konstrüksiyon branşını seçmiştim, dolayısıyla ders almadım ama benim arkadaşlar aldı.

altay41' Alıntı:
ne tesaduf o zaman kesin karsilasmisizdir kampuste,
Burak sen torunun torunu oluyorsun,Muhsin hoca dan der aldinmi benim sinif arkadasim

Abi iş güç arasında şu an bile zor idare ediyorum, başka guruplara da girersek zor olur, en azından hatun artık eve almayacak. ;D
Giripde ilgi göstermeyincede olmuyo. Böyle iyi, zaten bak bir şekilde buluyoruz birbirimizi.

altay41' Alıntı:
uludag uni.ler grubumu olustursak gezenbiirde

Bakkan' Alıntı:
Haydaaa abiler bende 93 Uludağ Makina girişliyim.

altay41' Alıntı:
ne tesaduf o zaman kesin karsilasmisizdir kampuste,
Burak sen torunun torunu oluyorsun,Muhsin hoca dan der aldinmi benim sinif arkadasim

tesadüfe bakın ..... Altan Bey...fakat bu torunlar Hürriyet Kampüsü bilmezler ..neler çektik neler...

Ahmet abi Hürriyet kampüsünü de bilirim, Uludağ kampüsünü, af buyurun ama sizlerden daha iyi bilirim. Çünkü ben kampüste lojmanda oturuyordum zaten. Oralarda kimse yokken biz vardık ;D babam üniversitede görevli idi. ;D
Anaokulundan 2001 senesine kadar Bursa da yaşadım, ailem hala Bursa da yaşıyor. Her ay en az 1 kere giderim. Tüm arkadaş ve dostlar Bursa da.

aozturk' Alıntı:
tesadüfe bakın ..... Altan Bey...fakat bu torunlar Hürriyet Kampüsü bilmezler ..neler çektik neler...

Vay...Sevgili Torunum Burak , daha sende neler çıkacak dur bakalım .... ;D ;D ;D