arkadaslar hani su milli emlaktan satılık bir LC vardi ya 98 model, bugun ogrendim, 12,000 liradan acikarttırmaya cikmis, ve sıkı durun 31,000TL' ye satılmıs... yuh diyorum... izmirde birileri almis benim de toyotacı oldugu bildikleri icin arkadasim haber verdi... cok pahaliya gitmis... ve galiba da motorda bir sorun varmis...
tam olarak bilmiyorum ama guya makam arabası olarak kullanılmıs ama moturunda cok buyuk sorun var dedi arkadasim hatta beni aramislar sormak icin ama ben dersteydim gec haberim oldu... bu arac mi bilmiyorum... sana hak veriyorum pahali bir proje...
Arkadaslar merhaba,
bu aracin ihalesi icin ben de ankaradaydim,arkadas girdi ihaleye,30600 verdik,31600 e aldi adamlar.
aracta dif. kilitleri yok herseyden once,camlar manuel,motor da turbo degil,sunroof yok,motor ust kapak catlak,yatak sarmis,caglar in dedigi gibi 15.000 en az masarafi var.
Burayi yenı gordum ya abıcım nasıl o fıyat verdınız alan arkadas nasıl o fıyata aldı arac bos bom bos hakana yerlı bır araba parası verecek alan arkadaş yazık gunah
erkan 12,000 den baslamis 31,600 de sona ermis... gormemisler mi araci ihaleye girmeden... sahibinden.com da 35,000 e inen ne araclar var pazarlık edersen, iste ben o kadara aldim neredeyse...