Ankara deft. aracı görmek için gittim. aracın kasa çok temizdi. sadece arka kapıda küçük bir yerde lokal boya vardı.Ama silindir kapağı yoktu ve içi pek iyi durumda değildi.20 - 25 civarı eder diyordum. Uğraşmayayım diye vazgeçmiştim.Çok yüksek fiyata satılmış.Biraz şaşırdım.
Arkadaslar,
bu is genel fiyatlari etkilemez rahat olun.O arkadaslar hirsa kapildilar herhalde,aslinda bana yazik oldu,bizim elimizde
o araci tamamen yenileyecek parcalar vardi,hatta turboya da cevirecektik araci,nasip olmadi.
Benim hesabim 40.000 e araci tam hale getirmekti,turbodiesel icin iyi fiyat diye dusundum.
Arkadaslar,
bu is genel fiyatlari etkilemez rahat olun.O arkadaslar hirsa kapildilar herhalde,aslinda bana yazik oldu,bizim elimizde
o araci tamamen yenileyecek parcalar vardi,hatta turboya da cevirecektik araci,nasip olmadi.
Benim hesabim 40.000 e araci tam hale getirmekti,turbodiesel icin iyi fiyat diye dusundum.
Zaten VX80 fiyatları tavan yapmış durumda birde bu tür olaylar eklenince bizler mecburen 80 kasadan uzaklaşmak zorunda kalıyoruz.
Şu anda 100 kasa almak 80 almaktan daha mantıklı ve ekonomik durumda. Üstüne birde bu tür olaylar eklenince yapacak birşey kalmıyor.