KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
aynen
Ben o zaman hepimizin adina yaziyim koçaman bir ŞÜkerler olsun. çamurumuz karimiz topragimiz vede yeşilligimiz var.
kartepede yarim metre kar var şu anda
Mucahit Osaka dayim yarin veya carsamba arastiracaktim neyse iyi olmus enjektorleri buldugun,diger konu neydi hatirlamadim
Bu arada herkese japonya dan bol bol selam.
altan abi turbo 17201-17010 made in japon kukı marka arti araç gittigine gore sendeki 2 lastik durum fiyat belirlersen ona gore tebbir aliyim.
burdaki fiyati 3500 dubaideki 1000 dolar ama dubaiyi gormeden alamiyorum. cunku ben bura teslim 140 dolara sifir turbo buldum. ama cin
tasisdeki araba taklali olandi heralde bende hatirliyamadim şimdi
altan abi turbo 17201-17010 made in japon kukı marka arti araç gittigine gore sendeki 2 lastik durum fiyat belirlersen ona gore tebbir aliyim.
burdaki fiyati 3500 dubaideki 1000 dolar ama dubaiyi gormeden alamiyorum. cunku ben bura teslim 140 dolara sifir turbo buldum. ama cin
tasisdeki araba taklali olandi heralde bende hatirliyamadim şimdi
iki ay sonra ilanlarda goruruz o zaman
bu arada bir bomba daha
izmirdeki araç varya onu istanbuldan biri almişti benim tesisatciya gelen bir arkadaş benim araci gorerek almiş araci ama yanliş araç tabiki
yanliz araça acayip masraf yapildi komple iç doseme boya kıl tuy bussuru sey
ama kilitlerin çaliştigini hala zannetmiyorum.
saybi kilidin ne oldugunu biliyormu onuda bilmiyorum denk gelemedik bir turlu
araçin satilma ihtimali var haberiniz ola
Cem hayırlı satışlar,umarım hakkını vericek birisi alır o aracı
VX 100 ha,valla önünde Cihan gibi tecrübede var,kardeş kardeş takılırsınız Cihan la artık
Cem hayırlı satışlar,umarım hakkını vericek birisi alır o aracı
VX 100 ha,valla önünde Cihan gibi tecrübede var,kardeş kardeş takılırsınız Cihan la artık