cem bizim bizim diffransiyeller 9,5 inç genişliğindeymiş, yani arazi araclarındaki enbüyük diff lerden biri, ve standart 37/7 yani 4.11 oranında ben 37/9 yani 5.29 yani çok kısa oaranlı ayna ve mahrutiyi değiştiriyorum, üstüne rancho 9000 serisi 4 amortisör , skyjacker7000 nitro direksiyon amortisörü, bide üstüne 37x13x15 swamper bogger, arkada detroit, önde arb locker işlem tamam
cem bizim bizim diffransiyeller 9,5 inç genişliğindeymiş, yani arazi araclarındaki enbüyük diff lerden biri, ve standart 37/7 yani 4.11 oranında ben 37/9 yani 5.29 yani çok kısa oaranlı ayna ve mahrutiyi değiştiriyorum, üstüne rancho 9000 serisi 4 amortisör , skyjacker7000 nitro direksiyon amortisörü, bide üstüne 37x13x15 swamper bogger, arkada detroit, önde arb locker işlem tamam
abi buyuksun ne dıyeyım super valla bende soyle dusunmustum makasları ıptal edıp unımog yayları takacaktım öyle bır projem vardı ama dur bakarım satılmazsa yapabılırım
Cem senin araç 1982 ve sahibinden.com da arazi araçları kategorisinde ilan verebilmişsin.
Adamlar benim ilanı klasik arazi araçları katogorisine kaydırmıştı. Hemde katogori ana sayfaya çıkmak için para verdiğimde ;D
Sakın ilanına doping alma, çünkü klasik arazi araçları sayfasında kimse FJ40 bakmıyor.
Bende şimdi tekrar deniyorum arazi araçları katogorisinde ilan vermeyi, bakalım olacakmı.
Cem senin araç 1982 ve sahibinden.com da arazi araçları kategorisinde ilan verebilmişsin.
Adamlar benim ilanı klasik arazi araçları katogorisine kaydırmıştı. Hemde katogori ana sayfaya çıkmak için para verdiğimde ;D
Sakın ilanına doping alma, çünkü klasik arazi araçları sayfasında kimse FJ40 bakmıyor.
Bende şimdi tekrar deniyorum arazi araçları katogorisinde ilan vermeyi, bakalım olacakmı.
Cem daha önce bir çok arabam oldu, aldım sattım ama sadece FJ40 a satış kararı almakta çok zorlandım.
Senin işin daha zor ERA 54 ü sattınmı bir daha bulamazsın aynısını.
Beni çok uğraştırmışlardı. Belki onlarca e-posta gönderdim, hepsinede cevap yazdılar.
Ama bir türlü ilanı geri taşımaya ikna edemedim adamları. Fj40 ların yarısı bir tarafta yarısı diğer tarafta kaldı. Sadece ilanına 1986 yazanlar kalmıştı arazi araçları bölümünde, hepimiz biliyoruzki 1986 da üretim yok.
LC leride bölmüş oldular böylelikle. Belkide yanlışlarını anladılar, zaten fiyatlarıda indirmişler. Hatta 1 haftaya 1 hafta hediye kampanyası yapmışlar.