KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bu arada belirtmek istediğim bir konu var,geçengün Adapazarından üye gezenbilirci bir kişiyle,yaşadığımız offroad oyunlarıyla ilgili hoş olmayan diyalog hakkında bir açıklama yapmak istiyorum.
Ercovada yapılacak offroad oyunlarının esas iptal sebebi;2 senedir,kamp alanında yaşanılan aşırı derecede rahatsızlık ve huzursuzluk veren ateşli silahların kullanılması ve gene etrafda tehlikeli hareketlerin sergilenmesi.Bunlara karşı tepki olarak bu yer deyişikliği yapılmıştır.Valilikden veya herhangi biryerden izin alma girişiminde bulunulmamıştır.
Dün konuştuğumuz VX80 nin sahibine mesaj attım fiyatta yazım hatasımı var yoksa gerçekten 55000 TL mi istiyorsunuz diye? Henüz cevap gelmedi.
Burak bey buluşma konusundaki Toyota yazısı yanlış deyince hatırladım. Bu ilanda Tuğsan beyin farkettiği bezin dizel hatasının dışında başka yazım hatasıda var.
daha evvelki gezide biraz suda gezmiştik te , onun arızaları içi pas olmuştu biraz ,orayı sök ,burayı sök derken vinci komple arabadan ayırdık ,sonrada nerdeyse komple elden geçirdik ,tertemiz oldu
benim arabayı almadan bayağı bir gözüme ,kestirmiştim ama bütçem yetmemişti ,hatta telefonda bir görüşemde olmuştu ama olmadı ,bilseydim, o zaman tanışmış olsaydık heytem abiyle hiç kaçırmazdım mutlak alırdım