yanliz araca ciddi masraf yapti vatandaş babasinin saglik sorunu yuzunden satiyor.
ama kilitler konusunda bilmiyorum.
ortak noktamiz aynı yerde muzik sistemlerini yaptirmamiz benim araci gorup begenmiş sonrada gıdıp o araci almiş.
gercekden ilgilenen olursa tam ozellıklerını ogrenırım ama biraz aşalara insin bakalim
yanliz araca ciddi masraf yapti vatandaş babasinin saglik sorunu yuzunden satiyor.
ama kilitler konusunda bilmiyorum.
ortak noktamiz aynı yerde muzik sistemlerini yaptirmamiz benim araci gorup begenmiş sonrada gıdıp o araci almiş.
gercekden ilgilenen olursa tam ozellıklerını ogrenırım ama biraz aşalara insin bakalim
kilit tamiri kolay ,onda sorun yoktur.. kesin elektrik bağlantı sorunu , veya kilit kutularının içine toz -toprak doluyor basmıyor..yabancılar açıp temizleyip gresliyorlar güzelce..
dostum işiklari falan hiç birşey yanmiyor ayrica akslarda boşluk var. sensorler falan degişecek 6 adet
ama cocuk ciddi ayiklandi oralara elledimi bilmiyorum. ama araçta at lastik var.
Merhaba arkadaslar
adamin arabasindan ne istiyorsunuz arkadaslar neguzel 58.000 istiyor
neredeyse benim sattigim 80+100 un toplami kadar,merak ettigim bu paralri verecek kadar fanatik kim var