KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
ya cihan abi benim kıratım olmazsa sen kimle uğraşacan herkese satır bi benle methe hocanın araçları kalsın numunelik deyme bizim araçlara ;D hata bi şarkı var azeri sana göndercem dinle http://www.youtube.com/watch?v=do3HwsyPdcI
ya kurban olurum ben size tuh be ya yeterki siz batıraydınız beni battığı yerde bırakıp gelirdik sabah mustafa abiyle gider çıkartırdık tam aradığım şeydi bir kamp yapamadık iki ekşin olmadı offroad konusunda onuda zamana ve size bıraktım ama kimse oralı olmayınca bende zorlamak istemedim bu sefer olmadı bi dahaki sefer inşallah
sizler isteyin yeterki ben o KIRAT ı çamurada batırırdım yanda yatırırdım of ya ah mustafa abi ah
sağol tarıkçım bizim defender kullanan bir arkadaşımız var yunus bager ,şöyle br lafı var
arabaya bakmam ( markaya ) direksiyondaki adama bakarım adammı diye , çok doğru söylüyor ,benim marka ile işim olmaz ,insan severim ,dost severim ,gülmeyi severim ,gerisi komik ,gülmek için yapılan espiriler , aman ciddiye almayın ,bende seni çok seviyor ,gözlerinden öpüyorum
Eyvallah, Gezenbilir in kıratlı, yüreği sevgi dolu, güleç yüzlü iyilik prensi. ;D
ata036' Alıntı:
ya kurban olurum ben size tuh be ya yeterki siz batıraydınız beni battığı yerde bırakıp gelirdik sabah mustafa abiyle gider çıkartırdık tam aradığım şeydi bir kamp yapamadık iki ekşin olmadı offroad konusunda onuda zamana ve size bıraktım ama kimse oralı olmayınca bende zorlamak istemedim bu sefer olmadı bi dahaki sefer inşallah
sizler isteyin yeterki ben o KIRAT ı çamurada batırırdım yanda yatırırdım of ya ah mustafa abi ah