KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ya bi an kars seyahatinde hissettim kendimi, sanki telsizde muhabbet ediyor gibi. Herkes burda. Mustafa (mkg) abim nerde, bu kahveye gelmiyor mu? Özledim valla.
Ahmet abi yoğun olduğunu tahmin ediyoruz, zaten fotolardan belli. Maşallah VX100 ün işi bitiyor çıkıyor, sonra VX80 giriyo senin dükkana. Herkes sırada valla. Nazar değmesin, maşallah abi.
AHMET07' Alıntı:
merhaba burak yazılarınızı takip ediyorum ancak gün içinde fırsatım olmuyor yani sizle beraberim unutmadım herkezi
Bi Kars a gittiniz havaniz batsin,
ben diyorum ki kars grubunu Izmit e davet edeyim,o kadar emek verdiniz,kutlama yapalim ,vesile ile de yeni bir aksiyon olmus olur,
nisan sonuna dogru...
ben diyorum ki kars grubunu Izmit e davet edeyim,o kadar emek verdiniz,kutlama yapalim ,vesile ile de yeni bir aksiyon olmus olur,
nisan sonuna dogru...
Di mi abi, sen okadar Japonyaya gittin hiç muhabbetini yapamadık.
Abi İzmit bize yakın da uzakta olanlara zor olabilir. Kendi adıma memnun olurum . Dostlarla bir araya gelmek harika olur.
altay41' Alıntı:
nisan sonuna dogru...