KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
valla abicim kafayı sıyırdım , VX 100 ,body kit yapmış amcalar ,ölçüsüyle filan resmen show , hele hele 6 lift kit var , aranayı bir görsen aklın gider ,bu arada 35 inç lastik 4,88 ayna ve mahturi ile sorunsuz ,diyorlar ,hatta 2 lift body kit, artı 2 lift de süspansiyondan yaptınmı 37 inç lastiği çakıp geçmiş amcam off offf kaşıntılar başladı yine dur bakalım ,neler yapacağız
fransızları bende arada bakınıyorum hatta aracın resımlerını oraya koymayıda cok ıstıyorum ama uye bıle olamadım.
tek kotu tarafları borudan yaptıkları on tamponları
Maliyetten haber ver sen ceanim 200 km yapanınıda hazırlarız vx100 den ucuza gelir neyi gördün pazargünü, ben kenar köşe gördüm bodosloma giden bişey görmedim ondada tamponu elimize aldık ;D ;D ;D ;D , hele 37 takmak için bas bas paraları t*y*t ya sonra görürüm ben uzun yolu nasıl yaptığını ;D ;D ;D
Maliyetten haber ver sen ceanim 200 km yapanınıda hazırlarız vx100 den ucuza gelir neyi gördün pazargünü, ben kenar köşe gördüm bodosloma giden bişey görmedim ondada tamponu elimize aldık ;D ;D ;D ;D , hele 37 takmak için bas bas paralı t*y*t ya sonra görürüm ben uzun yolu nasıl yaptığını ;D ;D ;D