Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,044,289
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

yavuz-çelikel' Alıntı:
cumatesi anlatırsın artık gece

Oooo cumartesi gecesi fena olur artık yaw,kutsal üçleme olucak,e yanında sünger bob olucak,e bissürü dost olucak...
İyi muhabbet olur artık ;D

Etiketler

İnşallah inşallah,valla bende çok istiyorum,sizin gibi dostlarla birliktye olmak çok keyifli

bir sekilde gelmeyi istiyorum,ama aracim yok henuz,avatardaki arac da henuz hazir degil.Program nasil olmazsa normal bir aracla gelirim

Altan abi teşekkürler, iyidir. Ankara ya gidiyoruz. Ben binek araçla gelicem. Eşim ve çocuk olduğu için konfor gerekiyor biraz.
Senide aramızda görmek istiyoruz. Gel lütfen.

altay41' Alıntı:
Gunaydin arkadaslar,
Burak nasilsin,Ankara varmi?

cihanülker' Alıntı:
abi avatardaki aracı mı aldın o arabaya hazırlık gerekmez kalbi atsın yeter ,gel sen
biradere aldik,muayenesi yok, o yuzden hafta sonuna yetismez,eksik dedigim o dur.
bir sekilde gelicem,bu keyiften kendimi mahrum birakmam

cihanülker' Alıntı:
abi avatardaki aracı mı aldın o arabaya hazırlık gerekmez kalbi atsın yeter ,gel sen

DEFENDER MKG varsa tyt lar da ne sorun olurki gerektiği yerde full servis yaparımmm ;D ;D ;D ;D ;D

bızım gecıdekı camurdam çikmami gordunuzmu ?
ilk battigim yerde kilitleri açmamiştim ot gibi girince öyle oldu.
benım co pılot kameracıda jeepcı kardesım dostmu dusmanmı bellı degıl ılk vıdeo benım kalıs vıdeosu

DEFENDER MKG varsa tyt lar da ne sorun olurki gerektiği yerde full servis yaparımmm

abicim sen ol yeterki

abi MKG olmaz ise T*Y*T araçlar yürüyemez bunu der bunu bilirim ;D ;D ;D

neyse T*Y*T camiası hepinize günaydınlar dilerim neşeli ve huzurlu bir gün geçirmeniz dilekleri ile ;D ;D

BU AKŞAM SAAT 21:00 YABAN TV DE GEZENEBİLİR KARS YOLLARINDA PROJESİ YAYINLANACAK DUYURULUR