KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
land rovercıların yazıp çizdiği gibi bir gaza gelme durumu yok gözüme kestirdim ,
en kötüsünü ne olabilir muhasebesini yaptım girdim.........................
Neden diyomuyosunuzki bunu vx 80 ler de sorun yok ,olacaksa o olacak.
Ha ben diyebiliyorum dişardan bu işe bakilinca akla ilk gelen araç defender bunda herkez hem fikir hakta bu aracin bu yonunu seviyorum ben fiyati uygun kuçuk butceyle herkez alabiliyor. Herkez kendi butcesine gore topluyor. İnsanlara imkan bagaşlayan bir araç bu çok güzel bir özellik ama işin içine gidipde bir sonraki evreye geçtinmi ya defe bir 80 parasi daha harciçaksin (ki gene olmicak) yada 80 e geceçeksin.
Benim fikrim budur.
yav gaza gelmedim..iyi bir yön tarifcisiyle oradan çıkılır bence.ufuk abide ,sende çıkabilirdin ,bende çıkabilirdim..
harala gürele olmadan , sakin zamanda gidilirse ordan çıkılır diyorum hala..
sizin düşüncenizin aksine küçük araçlar bence ordan çıkamaz..yeterince aks genişliği olan,arkasında kilidi olan,iyide bir copilotu olan adam oraya girer çıkar.
yav gaza gelmedim..iyi bir yön tarifcisiyle oradan çıkılır bence.ufuk abide ,sende çıkabilirdin ,bende çıkabilirdim..
harala gürele olmadan , sakin zamanda gidilirse ordan çıkılır diyorum hala..
sizin düşüncenizin aksine küçük araçlar bence ordan çıkamaz..yeterince aks genişliği olan,arkasında kilidi olan,iyide bir copilotu olan adam oraya girer çıkar.
Sen bizi yine götürüceksin oraya anlaşılan ;D ;D ;D ordan çıkılacağına ben bir ümit görsem cidden denerim ama sonu yok abicim oranın, daha sen ikinci kısmın ortasına bile gelmemiştin düşün bir okadar daha var , ondan sonrada o zeminde tırmanış var ve tek şansın var ikinciyi denemeye kalktınmı bittin , geri gelmek diye bişey mümkün değil
Büyük araç yan yatınca sıkışıyor, küçük bişey hatta üstü açık sadece roll cage li bişey geçebilir belki, geçemesede tek vinçle tutup alırız
benimde sorunum sol taraf toprağın çökmesi oldu, yoksa oraya kadar gayet temiz ilerlemiştik ;D ;D ama oraya gelene kadar yol tarifini ufuk dedem yapıyordu..o bir arkayı döndü bende ingilizci onaranın yön tarifiyle bu vaziyet oldum ;D ;D
benimde sorunum sol taraf toprağın çökmesi oldu, yoksa oraya kadar gayet temiz ilerlemiştik ;D ;D ama oraya gelene kadar yol tarifini ufuk dedem yapıyordu..o bir arkayı döndü bende ingilizci onaranın yön tarifiyle bu vaziyet oldum ;D ;D
Ufuk çıkmışta geri geri çıkmış... kulakları çınlasın.. aslında gördüğüm kadarıyla toprak kar emmiş ve havalanmış adeta pamuk gibi olmuş.Yani hem avantaj hemde dezavantaj , aslında bunlar gerçekten güven tazeleme İnsanın aracına güveninin oluşması ve devam etmesi ancak bu tür deneyler ile oluşabiliyor... ve tabi aracta sürücüye güvenecek ;D ;D ;D bu olayda bence her ikiside mevcut. ;D
harbidende off rood yani kaynaklar sınırsız olunca sorunyok biz aracın bir yerini kırsak tabiki kırmak zor ama nede olsa kul yapımı nasıl yapsak nasıl etsek diye düşünmekten aracın sınırlarını pek fazla zorlamıyoruz birde araçları yaş olarak genç bizinkiler gibi 30 zuna merdiven dayamamış