KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Sevgili Ahmet kardeşim 2000 model VX 100 aldım, gelecek hafta Cİhanın arabanın bir ikizi olacak ;D ;D Ciahn bir hafta da VX 100 bitirdi bana iş bırakmadı
Sevgili Ahmet kardeşim 2000 model VX 100 aldım, gelecek hafta Cİhanın arabanın bir ikizi olacak ;D ;D Ciahn bir hafta da VX 100 bitirdi bana iş bırakmadı
Vallahi çok sevindim böyle bir araç böyle bir üstadın eline düşünce keyfine doyum olmaz . Gülegüle kullan , hayırlı olsun , artık bir İstanbul yolu yapar ve bizi sevindirirsin umarım ;D ;D
yahu Cihancım şu işin tadına vara vara ilerlemek istiyorum kardeşim 40 vardı ,60 aldım ,sıra 80 de diye plan yapıyordum zorla 100 'e atlatmayın şimdi ya Allahhh Allah..
Vallahi çok sevindim böyle bir araç böyle bir üstadın eline düşünce keyfine doyum olmaz . Gülegüle kullan , hayırlı olsun , artık bir İstanbul yolu yapar ve bizi sevindirirsin umarım ;D ;D
Mustafa abicim o mutluluk bana ait..
Yeni aldığın makam aracınla hiç yorulmadan antalya ya geliceğine eminim..Yanlız dikkat abi o araba adamı uyutur yolda.. ;D