hsbasar Zirve Mesajlar 3,073 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 16 Nis 2010 #9,201 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Ahmet bey Bu fotoğrafın tek eksiğide 60 [attachment=1]
aozturk Kamp III Mesajlar 893 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul 16 Nis 2010 #9,202 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlar' Alıntı: araban bozulur yolda anahtar uymaz.yapmıştır ingiliz tuhaf tuhaf yok inchmiş yok bilmemneymiş. ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... gerçi bu LR cilerde tamir işinde acaip usta oluyorlar ama... ;D
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlar' Alıntı: araban bozulur yolda anahtar uymaz.yapmıştır ingiliz tuhaf tuhaf yok inchmiş yok bilmemneymiş. ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... gerçi bu LR cilerde tamir işinde acaip usta oluyorlar ama... ;D
aozturk Kamp III Mesajlar 893 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul 16 Nis 2010 #9,203 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi hsbasar' Alıntı: Ahmet bey Bu fotoğrafın tek eksiğide 60 [attachment=1] Genişletmek için tıkla ... o zaman bende şöyle bir haftasonu neş'e si gönderiyorum...
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi hsbasar' Alıntı: Ahmet bey Bu fotoğrafın tek eksiğide 60 [attachment=1] Genişletmek için tıkla ... o zaman bende şöyle bir haftasonu neş'e si gönderiyorum...
Tempus Nissan Patrol SD33 Turbo Mesajlar 7,447 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul 16 Nis 2010 #9,204 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlar' Alıntı: araban bozulur yolda anahtar uymaz.yapmıştır ingiliz tuhaf tuhaf yok inchmiş yok bilmemneymiş. ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... ya birak en azindadn benimki 4 tekeri üstünde duruyor ;D ;D ;D
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlar' Alıntı: araban bozulur yolda anahtar uymaz.yapmıştır ingiliz tuhaf tuhaf yok inchmiş yok bilmemneymiş. ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... ya birak en azindadn benimki 4 tekeri üstünde duruyor ;D ;D ;D
çağlar Zirve Mesajlar 2,121 Tepkime Puanı 10 Yer ANKARA 16 Nis 2010 #9,205 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Tempus' Alıntı: ya birak en azindadn benimki 4 tekeri üstünde duruyor ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... yapabildiği, yapacağıda maximum o zaten ;D ;D ;D selamlar.
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Tempus' Alıntı: ya birak en azindadn benimki 4 tekeri üstünde duruyor ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... yapabildiği, yapacağıda maximum o zaten ;D ;D ;D selamlar.
Tempus Nissan Patrol SD33 Turbo Mesajlar 7,447 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul 16 Nis 2010 #9,206 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlar' Alıntı: yapabildiği, yapacağıda maximum o zaten ;D ;D ;D selamlar. Genişletmek için tıkla ... baksana avatar fotosunda bile tek teker havada bizim ayaklarımız yere basıyor ;D ;D ;D
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlar' Alıntı: yapabildiği, yapacağıda maximum o zaten ;D ;D ;D selamlar. Genişletmek için tıkla ... baksana avatar fotosunda bile tek teker havada bizim ayaklarımız yere basıyor ;D ;D ;D
çağlar Zirve Mesajlar 2,121 Tepkime Puanı 10 Yer ANKARA 16 Nis 2010 #9,207 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi 2teker-3 teker no problem ;D ;D ;D
Tempus Nissan Patrol SD33 Turbo Mesajlar 7,447 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul 16 Nis 2010 #9,208 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi arabanı geçtimde kantlarına hastayım ;D ;D ;D oyle jant bulsam discovery ye hemen alıcamda yok, adaptörle filan mı taksam acaba
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi arabanı geçtimde kantlarına hastayım ;D ;D ;D oyle jant bulsam discovery ye hemen alıcamda yok, adaptörle filan mı taksam acaba
çağlar Zirve Mesajlar 2,121 Tepkime Puanı 10 Yer ANKARA 16 Nis 2010 #9,209 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi valla 80 kasa jantını mumla arıyoruz ,bulsak bi yedek yapacaz mücahitle.
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi valla 80 kasa jantını mumla arıyoruz ,bulsak bi yedek yapacaz mücahitle.
M MKG Moderatör Mesajlar 539 Tepkime Puanı 2 Yer Ankara 16 Nis 2010 #9,210 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Tempus' Alıntı: arabanı geçtimde kantlarına hastayım ;D ;D ;D oyle jant bulsam discovery ye hemen alıcamda yok, adaptörle filan mı taksam acaba Genişletmek için tıkla ... Eski resimleri bakacağım bulursan tek teker üstündeki Defender i göndereceğm ;D ;D ;D ;D
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Tempus' Alıntı: arabanı geçtimde kantlarına hastayım ;D ;D ;D oyle jant bulsam discovery ye hemen alıcamda yok, adaptörle filan mı taksam acaba Genişletmek için tıkla ... Eski resimleri bakacağım bulursan tek teker üstündeki Defender i göndereceğm ;D ;D ;D ;D
Tempus Nissan Patrol SD33 Turbo Mesajlar 7,447 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul 16 Nis 2010 #9,211 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlar' Alıntı: valla 80 kasa jantını mumla arıyoruz ,bulsak bi yedek yapacaz mücahitle. Genişletmek için tıkla ... orjinali siayhmı senmi boyattın? bende siyaha boyatmayı düşünüyorumda arazide boya dayanmaz diyorlar
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlar' Alıntı: valla 80 kasa jantını mumla arıyoruz ,bulsak bi yedek yapacaz mücahitle. Genişletmek için tıkla ... orjinali siayhmı senmi boyattın? bende siyaha boyatmayı düşünüyorumda arazide boya dayanmaz diyorlar
M MKG Moderatör Mesajlar 539 Tepkime Puanı 2 Yer Ankara 16 Nis 2010 #9,212 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlar' Alıntı: 2teker-3 teker no problem ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Çağlar senin Toyata da yükseltme kiti varmı ?
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlar' Alıntı: 2teker-3 teker no problem ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Çağlar senin Toyata da yükseltme kiti varmı ?
RedlinE Land CRUISER VX 80 HDJ-1 Mesajlar 3,141 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul 16 Nis 2010 #9,213 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi heytem abıyı gordunmu patlatmış jantları adamı aradım yok daha çalsakmi napsak
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi heytem abıyı gordunmu patlatmış jantları adamı aradım yok daha çalsakmi napsak
XXSİLVERADOXX kzj 70 fj40 Mesajlar 856 Tepkime Puanı 0 Yer tarabya 16 Nis 2010 #9,214 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi müco valla adam var diyince kaptım malı
Tempus Nissan Patrol SD33 Turbo Mesajlar 7,447 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul 16 Nis 2010 #9,215 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi mücahit boyatırsam siyaga jantları kumlatıp kalıcı sonuç verirmi yoksa arazide sürekli boya dökülür dururmu?
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi mücahit boyatırsam siyaga jantları kumlatıp kalıcı sonuç verirmi yoksa arazide sürekli boya dökülür dururmu?
M MKG Moderatör Mesajlar 539 Tepkime Puanı 2 Yer Ankara 16 Nis 2010 #9,216 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Tempus' Alıntı: mücahit boyatırsam siyaga jantları kumlatıp kalıcı sonuç verirmi yoksa arazide sürekli boya dökülür dururmu? Genişletmek için tıkla ... Kürşat ben alimünyum jantları oto bayacıda boyattım bir sorun olmadı,
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Tempus' Alıntı: mücahit boyatırsam siyaga jantları kumlatıp kalıcı sonuç verirmi yoksa arazide sürekli boya dökülür dururmu? Genişletmek için tıkla ... Kürşat ben alimünyum jantları oto bayacıda boyattım bir sorun olmadı,