Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,048,991
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Tempus' Alıntı:
yok bir tanede gece uyurken başucunda olsun , evde oynasın diye istiyor ;D eve sokamıyor şimdi arabayı ;D

mücahit abi 3 gün sonra bunu da kaplattırır ;D ;D ;D aynı renk olsunlar diye

Etiketler

aklimda zaten soyledım cocuklara kufur ettıler ama yapacaklar camlar fılım

aynısı yaparsa kamera hileleri ile arazide gidiyormuş gibi bunu çeker , bize ben girdim araziye diye yutturur valla ;D

bundada ön arka kilit standarttır başedemem ;D

var standart , ama daha performanslı versiyonlarıda satiliyor, param çok olursa bir ara değiştiririm

yoksa taktır, soğuk hava vermek araca baya değiştirir durumu, ama tabi motoruna ne yapar, turbona şanzumanına ne yapar bilmem. Turbolarında hormonluları var, benim arabanın standartı 135 beygir filan, 200 beygiri geçirtiyorlar bunlarla ve chiple

onu geç o iş sakat cıddı sorun acarsın basına basınca oynama sakın yda cok cok az vescatın altına pul falan belkı ama kasınma derım

yok zaten dusunmuyorum, arabanın gucu fazla bile su an bana. sorunsuz stabil hale gelsin tek derdim o

RedlinE' Alıntı:
http://cgi.ebay.com.my/Tamiya-19021-1-32-Mini-4WD-Toyota-Land-Cruiser-VX-Li_W0QQitemZ320507111544QQcmdZViewItemQQptZUK_ToysGames_ModelKits_ModelKits_JN?hash=item4a9fb66878

Mücahit aldınmı bunu?

Bende geçen aşağıdakini almıştım ;D

http://cgi.ebay.com.my/Matchbox-2009-Toyota-Land-Cruiser-FJ40-BLUE-LC_W0QQitemZ220590257749QQcmdZViewItemQQptZUK_ToysGames_DiecastVehicles_DiecastVehicles_JN?hash=item335c343655

Gunaydin sedat yok almadim 100 kasa bu lux gelir bize
80 kasada sadece bir tip var. bakiniyorum boyle yapili gormedim daha

intercooler ın motora hiç yan etkisi yoktur, birim hacimdeki oksjen sayısı artar, o da iyi bir yanma sağlar, benim 70 e taktım inanılmaz değişti performansı

Aynen ama kurşat turboya kaşiniyor o zaman sikinti dogar bence basinç arttikca riskde artiyor. Benim araç 0,65 basiyor bir kaç kere 0,70 dayandi. Çok rahat 0,85 bastirabilirim delide fark eder ama risk almaya degermi diyorum.