Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,049,500

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Bizde erkan abinin sandigina oturalim bari uç beş yolumuzu buluruz.

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
senin eski kasaya benziyor ergun

Çok temiz ve diesel bir araçtı Heytem.(Aksesuarlar bana çok hitap etmesede) Sitede birçok Antalyalı arkadaş var belki onlardan birininse sürpriz olur dedim.

hsbasar' Alıntı:
Heytem insan görünce hevesleniyor bu araçlara ama uzun yolculuklar için 70 kasa küçük kalmazmı?

Niye küçük kalsın Sedat'cım.
Alıştınız siz de bütün evi taşımaya aracın üstünde.... Adam motorla, hatta bisikletle geziyor dünyayı. İstihkam taburu gibi nevar ne yok, nerdeyse kaynanayı da alacaksınız yanınıza. ;D

Valla ben discoya sığamadım. 70 kasaya hiç sığamam muhtemelen.
FJ40 dan farklı olarak aracın içine eklenen sadece 2 parca var, gaz deposu ve buzdoolabı, el çantası bile koyacak yer kalmadı.
Fj40 da depo alttayken daha rahattım.

aslında doğru diyorsun abi ;D ;D ;D

yıllarca motorsikletle uzun yol yaptım hiç böyle dertlerimiz yoktu sığışıyoduk bir şekilde.

belkide insan yaşlandıkça daha sağlamcı oluyor ,daha fazla yedekle kendini güvenli ve mutlu hissediyor.

Alın benim gibi 75 kasa işi kökünden çözün torun tombalak kaynana ne varsa koyun boştada yer kalsın ;D ;D ;D ;D ;D ;D

75 kasa ve 45 kasa panelvan gibi zaten. Bu arada eskiden iki kişilik otomobillerde yer kazanma amaçlı olarak bagaja yerleştirilen koltuklara da "kaynana koltuğu" denirmiş. Biz de kaynanalara böyle bir güzellik düşünebiliriz [attachment=1]

Pardonda oraya sigicak kaynana kimde var?
yada onu oraya oturtcak yurek.

kaynanam şişman ve huysuz dedi dimi mücahit?
;D

BU AKŞAM SAAT 21:00 YABAN TV DE GEZENEBİLİR KARS YOLLARINDA PROJESİ SON BÖLÜM YAYINLANACAK DUYURULUR