KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
çok geçmiş olsun arkadaşimiza
kendine birşey olmamişya gerisi bir şekilde yapilir.
şimdi arkadaşim içi gidiyodur aracini oyle dusundukce ama bir iki ay sonra eminimki daha iyi olacaktir.
Bir adet dizel LC ye biniyoruz,Şanlıurfaya gidiyoruz,orada arkadaşlar var,sınıra kadar eşlik ederler.Sınırı geçince heryer Toyota olacağından,sora sora servis,usta,parçacı,hurdalık elbet buluruz.Sonra bagajı doldurup geliyoruz.Yada bulduğumuz kişi veya kişilerle,siparişe göre irtibata geçiyoruz.Parçaları geçiş noktasına arkadaşlara veriyor,onlarda bize gönderiyor.Benim aklıma gelen fikir bu ;D
Bir adet dizel LC ye biniyoruz,Şanlıurfaya gidiyoruz,orada arkadaşlar var,sınıra kadar eşlik ederler.Sınırı geçince heryer Toyota olacağından,sora sora servis,usta,parçacı,hurdalık elbet buluruz.Sonra bagajı doldurup geliyoruz.Yada bulduğumuz kişi veya kişilerle,siparişe göre irtibata geçiyoruz.Parçaları geçiş noktasına arkadaşlara veriyor,onlarda bize gönderiyor.Benim aklıma gelen fikir bu ;D
Arapcam olsa bugüne kadar çokdan diyalog kurmuştum ama yapılacak tek şey gitmek ve yüz yüze tanışmak.Gerisi kolay,potansiyeli görünce ve fiyatlarda anlaşınca nasıl olsa gümrük yok.