Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,050,585
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Mustafa Abi aracınız çok güzelmiş, hayırlı olsun

Canan Hanım güle güle kullansın ;D ;D ;D

Etiketler

mustafa abim hayırlıolsun araç çok şık duruyor tanponlarıda boyası çok güzel boyamışlar tekrer hayırlı olsun ön u mapalar bulamadıysan birde arka çeki topuzu ayarlim gönderim istersen

AHMET07' Alıntı:
mustafa abim hayırlıolsun araç çok şık duruyor tanponlarıda boyası çok güzel boyamışlar tekrer hayırlı olsun ön u mapalar bulamadıysan birde arka çeki topuzu ayarlim gönderim istersen

Ahmet kardeşim tekrar, tekrar ellerine sağlık gördüğün gibi mükemmel oldu mapalar var ama arka topuz yok gönderirsen çok sevinirim,

Bu arada çıktım biraz araziye girdim, low ve arka kilitleri denedim gerçekten çok güçlü bir makine yaklaşım açılarıda gayet başaralı ben bu makineye alışacağım gibi geliyor ;D ;D ;D ;D ;D

, tecrübe farklı bir şey

günaydın çok muhterem t*y*t camiası

:'( :'( :'( mustafa abim hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin :'( :'( :'( yengeme şikayet edecem seni :'( :'( :'(

;D ;D

MKG' Alıntı:
ben bu makineye alışacağım gibi geliyor ;D ;D ;D ;D ;D

Yakişir abime
e yaşda ilerledi rahat etmek lazim keyif surmek lazim kirildimi kestimi kaldimi diye kasmamak lazim

hayırlı olsun mustafa abi tekrar kazasız belasız sürmek nasip etsin.

Tamponlar siyah olsa dahamı güzel olurdu ?

Gule gule kullanın Mustafa bey cok sık bi arac olmus, e sizide vx100 ile gormek bizi mutlu etti, vx100 sayısı hergecen gun artıyor... darısı herkesin basina... bu arada bence govde rengi tamponlar cok sık olmus...

cok temiz gorunuyor zaten... bu arada sende nasıl goz var yahu, hemen nasil anladin torsiyon ayarlarını helal olsun... leveling (yukselme alcalma) varmıydı bu aracta cihan? eger varsa ki var gibi duruyor, tamponlar agır gelmiyor mu o isi nasil hallettiniz...?

MKG' Alıntı:
Bu arada çıktım biraz araziye girdim, low ve arka kilitleri denedim gerçekten çok güçlü bir makine yaklaşım açılarıda gayet başaralı ben bu makineye alışacağım gibi geliyor ;D ;D ;D ;D ;D

Mustafa abim benim..

İnmezsin artık o aracın üzerinden.nede olsa makam aracını bozar.. ;D ;D

işte o torsiyonlardan ve arka yaylardan çözülecek ama bu arada 2,5 lift kit siparişi verdik 2 -3 haftaya kadar elimizde olacak