KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ben ustama dedimki VX100 almak istiyorum, bana delirdinmi dedi, yükseltme alçaltma sistemi sadece 12000 TL.
Bende bozulmazki dedim, kötü kötü baktı bana ;D ;D
Ben ustama dedimki VX100 almak istiyorum, bana delirdinmi dedi, yükseltme alçaltma sistemi sadece 12000 TL.
ya oylede caglar bizdede disco 1 disco 2 lerde benzer muhabbet oluyor, bu tip modifikasyonlar yapinca arabayi vx100 den vx80 e benzetmeye basliyorsun, o zaman vx100 alma yazik vx80 al ;D
bizde disco2 alip disco 1 e benzetmeye calisiyoruz surekli ve para harciyoruz ;D
bende bir sure daha benim araci kullanip sonra daha mekanik biseye gecicem, disco1,defender,vx80,suzuki hepsi olabilir, ama mumkunse kisa kasa ve guclu motor olsun ;D
Bence en iyisi 100 kasayı olduğu gibi kullanmak, eğer sistem bozulusa (ki çok düşük bir ihtimal) lift kit getirmek. Yoksa gerçekten aracı 80 e çevirmiş oluyorsun. Öne birde dingil taktınmı tam 80 ;D
bende bir sure daha benim araci kullanip sonra daha mekanik biseye gecicem, disco1,defender,vx80,suzuki hepsi olabilir, ama mumkunse kisa kasa ve guclu motor olsun ;D
hahaha valla benim araci alip uste verirsen dusunurum ;D ;D ;D
eskilerin degeri zaten var, aslinda full mekanik saglam ve 40 000 lerde 2010 bir arazi araci olsa ilk tercihim o olur ama yokki. Lada niva haric :d
vx80 bile benim isteklerime uyan bir arac degil, ben kisa kasa, roll cgae li devrilse bile dert etmeyecegim bir arac yapmak istiyorumki heryere sokayim korkmadan. en sonunda bir samurai filan alicam heralde ;D ;D ;D
hahaha valla benim araci alip uste verirsen dusunurum ;D ;D ;D
eskilerin degeri zaten var, aslinda full mekanik saglam ve 40 000 lerde 2010 bir arazi araci olsa ilk tercihim o olur ama yokki. Lada niva haric :d
vx80 bile benim isteklerime uyan bir arac degil, ben kisa kasa, roll cgae li devrilse bile dert etmeyecegim bir arac yapmak istiyorumki heryere sokayim korkmadan. en sonunda bir samurai filan alicam heralde ;D ;D ;D
sedat atmışlar sana , amortisörlerin tanesi 450 lira civarı ,hep si aynı anda bozulursa , 4 tanede pompa var oda 4500 lira civarı , ama hem 4 pompanın hemde 4 amortisörün aynı anda bozulması lazımki imkansız , adamlar düşünmüşlerde yapmışlar ,sistemi ,LR gibi muhasebeciler yapmamış arabayı masa başında ,LR de sistem tek kompresör ile yönetiliyor havalı , sadece komprsör 1400 civarı