Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,051,006
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ortadoğulu Araplar genelde İngilizce biliyorlar. Suriye'de birçok esnafın da Türkçe bildiğini duymuştuim daha evvel.

Etiketler

evet türkce biliyorlar. kaç km acaba madem parcalari kendimiz getirecegiz. kapali bir mınubusle gitmek en iyisi o araç bende var.

RedlinE' Alıntı:
evet türkce biliyorlar. kaç km acaba madem parcalari kendimiz getirecegiz. kapali bir mınubusle gitmek en iyisi o araç bende var.

Mücahitcim saolasın,ama LC veya LC lerle gidip,geze geze maceralı bir gezi yapsak tadından yenmez dimi. ;D Hemde bize bu yakışır.Ama kimsedn ses çıkmazsa mecburen minibüsle gideriz ;D

evet haklısında bızım aracın arkasına ne sıgacakkı. en az 3 kişi gitmek lazim ordada benım parçami aldik senınkını almadık olur. geze geze gitme işi bende çok ısterim ama bir hafta surer.vakit olsa ahh ah

Beyler forumdan gelen mailleri nasil kapatabilirim.?

Gelen mailinizin içinde , mail gelmesini istemiyorsanız bu linki tıklayın diyen bir yer var. Ona tıklarsanız gerisi geliyor zaten.

RedlinE' Alıntı:
Beyler forumdan gelen mailleri nasil kapatabilirim.?

Haber ver seçeneğini tıklayıp,tersini yapacaksın ama işe yaramıyor.Mesaj yazdığın konuyla ilgili başkaları cevap yazdıkca gelecek. ;D

bende yaptim ama olmuyor. 500 geçti iki gunde

Arkadaşlar bana müsade bu akşam erken kaçıyorum,yarın görüşürüz.

arkadaşlar geriden takip etmekten bi hal oldum yav kaçırıyorum bazı şeyleri zaman bulamıyorum ;D

tarık bey görüşemiyoruz nerelerdesiniz...