Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,010,845
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

ben süper kullanıyorum eski modellere daha uyumlu buralardan geçersen çay içmeye beklerim mutlaka gel dükkanı biliyorsun

Etiketler

Teşekkürler Hasan Bey o taraflara gelince mutlaka uğramak isterim, hem aracımla ilgili yorumlarınızı alırım, sohbet ederiz. Siz galiba bu haftasonu şiledesiniz.

pancarmotorcu' Alıntı:
ben süper kullanıyorum eski modellere daha uyumlu buralardan geçersen çay içmeye beklerim mutlaka gel dükkanı biliyorsun

birenklendirelim diyorum burayı 2 foto atıcam

cumartesi pazar şiledeyiz kısmetse , senide bekleriz pazar günüde gelebilirsin
Bakkan' Alıntı:
Teşekkürler Hasan Bey o taraflara gelince mutlaka uğramak isterim, hem aracımla ilgili yorumlarınızı alırım, sohbet ederiz. Siz galiba bu haftasonu şiledesiniz.

Burak bey Merhaba,

soruların cevapları gelmiş zaten, bende aynısını uyguluyorum. Her birkaç bin de bir kısa bir süre benzin, sanırım en güzeli bu.
Hatta benzinli gezi döenmini araziye denk getirdinizmi keyfine doyum olmaz.
Super veya kurşunsuz konusunda bir fikrim yok ama bizim motorlar ne olsa yakar herhalde

Umutcum ozaman dediğin gibi longe range depo aklımda kalmış. ;D Ama araştırıyorum.

Ahmet usta bunlar ne yaaaa,Umut görmesin sarı LC yi ;D Birde içeride mavi bir canavar daha duruyor sanırım. ???

tugsan75' Alıntı:
Umutcum ozaman dediğin gibi longe range depo aklımda kalmış. ;D Ama araştırıyorum.

Ahmet usta bunlar ne yaaaa,Umut görmesin sarı LC yi ;D Birde içeride mavi bir canavar daha duruyor sanırım. ???

ama umut üzülmesin tuğsan bak alttakini bu şekle çevirdimm kaporta çürüyünce ama altı lant cruıser yani ;D ;D

sedat bey işyerim faliyet alanı jeneratör ve hafif iş makinaları satış servis ve yedek parça hizmeti veriyorum

pancarmotorcu' Alıntı:
sedat bey işyerim faliyet alanı jeneratör ve hafif iş makinaları satış servis ve yedek parça hizmeti veriyorum

Hayırlı işler diliyorum.
Esnaf çocuğu olunca her türlü dükkanı merak ediyor insan.

yok umutun toyotadan sedat bey