Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,052,001

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

doğan66' Alıntı:
selam cihan ben ametin ordan yazıyorum senitanıyorum evet su suprları ile uğraşıyorum.

abi hoşgeldin nasılsın ,ben ankaraya taşındım ,ama antalyaya gidip geliyorum devamlı , bu arada gözünüzü seveyim ,bu toyota buluşmasında tam katılım sağlayın ,biraz muhabbet edelim

doğan bey selamlar hoşgeldiniz aramıza çok mutlu olduk sizden acilen resim bekliyoruz adetir resim atmak

alihay' Alıntı:
sadat abi ne oldu vx80

Ali bekliyoruz henüz.
Ben halen yurt dışındayım, ayrıca hem benim aracıma ciddi bir alıcı yok hemde uygun bir VX80 bulamadık

hsbasar' Alıntı:
Ali bekliyoruz henüz.
Ben halen yurt dışındayım, ayrıca hem benim aracıma ciddi bir alıcı yok hemde uygun bir VX80 bulamadık

sedat valla işin zor ,80 ler uçmuş bence düşünme bile kardeş ,100 ler daha ekonomik ve konforlu parça fiyatları 3-aşağı 5 yukarı aynı

Yakında,bu gidişle buluşmanın adını Antalya buluşması olarak değiştiricez gibime geliyor ;D
Bu arada hoşgeldiniz.

cihanülker' Alıntı:
sedat valla işin zor ,80 ler uçmuş bence düşünme bile kardeş ,100 ler daha ekonomik ve konforlu parça fiyatları 3-aşağı 5 yukarı aynı

Haklısın Cihan bey,

VX100 sayıcada fazla olduğu için uygun fiyat. Bekliyorum bakalım, benim ihtiyar satıldığı zaman durumu tekrar değerlendireceğim.

Bu arada Toyota buluşmasına kadar beklemeyi, satılmadı ise bir müddet dahat FJ40 ile devam etmeyi planlıyorum.
Benim araç her yere gitmeye hazır, sadece görsel kısımları eksik.
O nedenle yakında yapmayı planladığım geziye yeni bir araç hazırlamaktansa bununla gitmek daha cazip gibi.

cihanülker' Alıntı:
sedat yükseltme kiti siparişi verdim ,80 den nerdeyse daha ucuz anla yani

VX100 ün konforu yeter, her gezide 100 km arazide yapıyorsak 500 km asfaltta yapıyoruz.

ya tabiki sen biraz makyajlasan gayet güzel olur, ama işin içine aile de girince ,sistem bir anda değişiyor işte

cihanülker' Alıntı:
ya tabiki sen biraz makyajlasan gayet güzel olur, ama işin içine aile de girince ,sistem bir anda değişiyor işte

gönülden çok şey geçiyor da.....

Bu iznimde araç değişikliği yaparsam iyi olacak, olmazsa da bizimkiler biraz sıkıntı çekecek.