KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Anlatması biraz zor sorun yok ama sizde bu sayfada bizgibi fazla gevezelik yaparsanız bu sayfada diğer kullanıcılara engellenir
ilk başta üzüldük ama sonra baktıkki böyle çok daha iyi
hakikaten tuğsan abi bu ayrımcılıktır, bizim sayfamızı LR'ciler istedikleri gibi kurcalayıp taciz atışları yaparken bize sınırlı sayfalar
post-modern darbe bekliyorum bu konuda
Anlatması biraz zor sorun yok ama sizde bu sayfada bizgibi fazla gevezelik yaparsanız bu sayfada diğer kullanıcılara engellenir
ilk başta üzüldük ama sonra baktıkki böyle çok daha iyi
hakikaten tuğsan abi bu ayrımcılıktır, bizim sayfamızı LR'ciler istedikleri gibi kurcalayıp taciz atışları yaparken bize sınırlı sayfalar
post-modern darbe bekliyorum bu konuda
Yunus abi üzülmedim desem yalan olur ayrı gayrı varmış demek forumda, kardeş kardeş yaşıyoruz sanıyordum, gizli saklı yok sanıyordum,
20 mesajın altı için bazı özel uygulamalar var sanırım ama bu bambaşka bişi
kahvelerin mesaj sayısı ve gelişmesi hızlanınca forum son mesajlardan takip eden kişiler devamlı geyiklerle karşılaşınca sıkıcı durumlar oluşmuş ve tamamen kapatmak yerine göz önünden kaldırıp özel giriş talebiyle geyiğe devam ediliyor.mesaj sayısı kayda geçmiyor.yakında aynı sıkıntılar olucağından bu dükkanda bizimki gibi olucaktır
Yunus abi üzülmedim desem yalan olur ayrı gayrı varmış demek forumda, kardeş kardeş yaşıyoruz sanıyordum, gizli saklı yok sanıyordum,
20 mesajın altı için bazı özel uygulamalar var sanırım ama bu bambaşka bişi