Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,050,872
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

hahahahahahahahaha ;D ;D ;D senin discoya gücüm yetmez ;D

Etiketler

tolgas' Alıntı:
barbaros abı sen memnun degılmısın dısco dan
süper memnunum hayvam gibi olşdu tabiri caizse kardeşim hem yakışıklı hem kudretli ama toyota ya da hayır demem ;D ;D

bosver barbaros abi dısco iyidir ;D bencede super oldu senın yaratık ;D

Cem şanzıman yağı kirlendiyse bir gariplik var abi ya? nasıl kirlenirki sıfır şanzman için çamur su alıcak değil ya?

abi oyle fiyatlar zikrediyorsunuz ki, millet bu fiyatlara araba aramaya baslayacak
Belkide piyasadaki araclarin satilmama nedeni bu

anlasırız sıkıntı yok saka bır yana land.dım super oldu sımdı tamponları dodıklerı sepetı jantları boyatıyorum yanı sezona hazırlık toyota cekerken araba temız boyalı olsun

hsbasar' Alıntı:
abi oyle fiyatlar zikrediyorsunuz ki, millet bu fiyatlara araba aramaya baslayacak
Belkide piyasadaki araclarin satilmama nedeni bu
ya saedat ım hep bu kürşatın yüzünden maliyet dedipiyasa dedi kafalar karıştı ;D ;D ;D

cemtascioglu' Alıntı:
anlasırız sıkıntı yok saka bır yana land.dım super oldu sımdı tamponları dodıklerı sepetı jantları boyatıyorum yanı sezona hazırlık toyota cekerken araba temız boyalı olsun
hayırlı olsun cem
;D ;D ;D ;D

yok abı bnm navarada bıldıgın yaratık oldu ;D

cemtascioglu' Alıntı:

Hadi hayırlı olsun bende zaten boyası yeni olmazsa Disco çekmiycem zaten fotolarda kötü gösteriyor arabamı arkada bakımsız aliminyum olunca ;D ;D ;D

cemtascioglu' Alıntı:
kumda 15 km 4h ta kullanırsan bıraz balata yakıyor sanjıman oda kılletıyor sıkıntı yokmus

ben dedım sana lo ya al dıe bnm sanzuman yagı kıpkırmızı cıktı ;D

cemtascioglu' Alıntı:
kumda 15 km 4h ta kullanırsan bıraz balata yakıyor sanjıman oda kılletıyor sıkıntı yokmus

valla yanmamasına dua et ;D ama o zamana kadar hararet ışığı yanmış olması lazımdı ya ışık yandı sen farketmedin yada müşür bozuk?

yok ısık yandıda yandıktan sonra durdular ama artık cok geçti ;D