RedlinE Land CRUISER VX 80 HDJ-1 Mesajlar 3,141 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul 16 Ağu 2010 #12,129 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Barboros kardeşim en konforlu en havalisi burda ama kullanmana gerek yok yanda keyfıne bak torkdan belki biraz rahatsiz olursun ama ıdare et artıkınn
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Barboros kardeşim en konforlu en havalisi burda ama kullanmana gerek yok yanda keyfıne bak torkdan belki biraz rahatsiz olursun ama ıdare et artıkınn
bsayil Tabi ki TOYOTA Mesajlar 2,575 Tepkime Puanı 0 Yer Antalya 16 Ağu 2010 #12,130 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi eyvallah dostlar eğer aksilik olmazda haberimde olursa kesin ordayım artık yavaş yavaş bunalmaya başladım sağoılsun Altan abi geldi gördü halimizi ;D
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi eyvallah dostlar eğer aksilik olmazda haberimde olursa kesin ordayım artık yavaş yavaş bunalmaya başladım sağoılsun Altan abi geldi gördü halimizi ;D
bsayil Tabi ki TOYOTA Mesajlar 2,575 Tepkime Puanı 0 Yer Antalya 16 Ağu 2010 #12,131 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Tempus' Alıntı: Barbarosun araba almasına bile gerek yokmuş ;D Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D ;D
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Tempus' Alıntı: Barbarosun araba almasına bile gerek yokmuş ;D Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D ;D
cemtascioglu problem yok Mesajlar 1,952 Tepkime Puanı 3 Yer İSTANBUL Web www.tascioglumetal.com 16 Ağu 2010 #12,132 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi yavuz-çelikel' Alıntı: Önce orta deliği işlesin sonra ;iki punta arasına alıp işlesin iki temas yüzeyini yoksa balans yapar. Genişletmek için tıkla ... ya ıste bende bunu dusunuyordum dur bakarım belkı yurt dısına sıparıs verırım barborosunkı nasıl acaba onlada yarın konusurum
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi yavuz-çelikel' Alıntı: Önce orta deliği işlesin sonra ;iki punta arasına alıp işlesin iki temas yüzeyini yoksa balans yapar. Genişletmek için tıkla ... ya ıste bende bunu dusunuyordum dur bakarım belkı yurt dısına sıparıs verırım barborosunkı nasıl acaba onlada yarın konusurum
RedlinE Land CRUISER VX 80 HDJ-1 Mesajlar 3,141 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul 17 Ağu 2010 #12,133 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi kurşat sen specerlari naptın takılimi hala
hsbasar Zirve Mesajlar 3,073 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 17 Ağu 2010 #12,134 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi cemtascioglu' Alıntı: ya ıste bende bunu dusunuyordum dur bakarım belkı yurt dısına sıparıs verırım barborosunkı nasıl acaba onlada yarın konusurum Genişletmek için tıkla ... Cem once bir Humaya danis, bizde kendimiz yaptirdik ama humada 100 lira fazlasina orjinali varmis ;D Orjinal her zaman iyidir.
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi cemtascioglu' Alıntı: ya ıste bende bunu dusunuyordum dur bakarım belkı yurt dısına sıparıs verırım barborosunkı nasıl acaba onlada yarın konusurum Genişletmek için tıkla ... Cem once bir Humaya danis, bizde kendimiz yaptirdik ama humada 100 lira fazlasina orjinali varmis ;D Orjinal her zaman iyidir.
Tempus Nissan Patrol SD33 Turbo Mesajlar 7,447 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul 17 Ağu 2010 #12,135 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi RedlinE' Alıntı: kurşat sen specerlari naptın takılimi hala Genişletmek için tıkla ... Takılı herhangi bir sıkıntı yok, 33 lere balansda yaptırmıştım ütünde, şimdi 35 e daha balans yapmadım lastik açılsın diye bekliyorum.
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi RedlinE' Alıntı: kurşat sen specerlari naptın takılimi hala Genişletmek için tıkla ... Takılı herhangi bir sıkıntı yok, 33 lere balansda yaptırmıştım ütünde, şimdi 35 e daha balans yapmadım lastik açılsın diye bekliyorum.
RedlinE Land CRUISER VX 80 HDJ-1 Mesajlar 3,141 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul 17 Ağu 2010 #12,136 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi 500 km yeter. bakalım kaç gr kurşun takaçaklar
bsayil Tabi ki TOYOTA Mesajlar 2,575 Tepkime Puanı 0 Yer Antalya 17 Ağu 2010 #12,137 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi herkese hayırlı geceler ben kaçar
Tempus Nissan Patrol SD33 Turbo Mesajlar 7,447 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul 17 Ağu 2010 #12,138 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi RedlinE' Alıntı: 500 km yeter. bakalım kaç gr kurşun takaçaklar Genişletmek için tıkla ... valla 3 deyken bile abi bir otomobile taktığımızın 4 katı takıyoruz senin lastiklere diyorlardı 35 de adam beni kovabilir ;D ;D ;D
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi RedlinE' Alıntı: 500 km yeter. bakalım kaç gr kurşun takaçaklar Genişletmek için tıkla ... valla 3 deyken bile abi bir otomobile taktığımızın 4 katı takıyoruz senin lastiklere diyorlardı 35 de adam beni kovabilir ;D ;D ;D
RedlinE Land CRUISER VX 80 HDJ-1 Mesajlar 3,141 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul 17 Ağu 2010 #12,139 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/resimus/resims.htm
RedlinE Land CRUISER VX 80 HDJ-1 Mesajlar 3,141 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul 17 Ağu 2010 #12,140 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/resimus/resims.htm bu ıyımışş
RedlinE Land CRUISER VX 80 HDJ-1 Mesajlar 3,141 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul 17 Ağu 2010 #12,141 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi tenekeeee http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/resimus/resims.htm http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/resimus/resims.htm
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi tenekeeee http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/resimus/resims.htm http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/resimus/resims.htm
hsbasar Zirve Mesajlar 3,073 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 17 Ağu 2010 #12,142 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Mucahit ekledigin sayfalar acilmiyor.
RedlinE Land CRUISER VX 80 HDJ-1 Mesajlar 3,141 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul 17 Ağu 2010 #12,143 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi evet neden acaba tenekeler dıyarbakır otekıler ankaraydı galıba
hsbasar Zirve Mesajlar 3,073 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 17 Ağu 2010 #12,144 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi RedlinE' Alıntı: evet neden acaba tenekeler dıyarbakır otekıler ankaraydı galıba Genişletmek için tıkla ... Hilux surf dedikleri 4 runner lar ve 300 serisi 1995 disco var onlari diyorsun sanirim
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi RedlinE' Alıntı: evet neden acaba tenekeler dıyarbakır otekıler ankaraydı galıba Genişletmek için tıkla ... Hilux surf dedikleri 4 runner lar ve 300 serisi 1995 disco var onlari diyorsun sanirim