KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
kürşad bi bitsin ve sağlıklı çalışsın ondan sonra yazarım, aslında çok önemli bir konu bu
özellikle jeep bölümünde herkes yazıyo tutuyor ve okuyup bunları uyguluyorlar . ondan sonra araçlar kırılıyor
önce test edip doğruları yanlışları yazmak gerek
kimse yanlış yönlenmesin, boşuna para harcanmasın
Mucahit ,kaplamalar sicaktan etkileniyormu,izmit te bir lr gordum beyaz kaplanmis,bazi yerler buzusmus yoksa anlamazdim kaplama oldugunu
sende durum nasil
Mucahit ,kaplamalar sicaktan etkileniyormu,izmit te bir lr gordum beyaz kaplanmis,bazi yerler buzusmus yoksa anlamazdim kaplama oldugunu
sende durum nasil
Bende sikinti yok. araç direk guneşin altinda bir problem yok.
yanliz kimyasallara dikkat etmek gerekiyor.
benim aracin onune kimyasal bir malzeme geldi. rengi alacali oldu. ondan on taraf bir daha kaplandi.
kaplicaksan parayi acimamak lazim
aynen kaplıycaksan en ıyısı olmalı ben sımdı cizilmez vernik diye bır sey var toyotaya komple ondan attırcam benım fj komple dagıttım topluyorum td5 de ıse tambonlara aynalar kapı kolları jantlar dodıklere boyatıyorum çızılmez vernıkıde ilk bunda deniycem sonucu aktarırım kaplama kadar saglam olursa neden olmasın
Selam Altan abi,sana katılıyorum lastik ebadları değil çamurdan çıkamadı araçlar.Kaldıkı Lokman abinin lastikleri oradaki en büyük lastikti. Ebadını tam olarak bilmiyorum ancak görüntüsü 38''gibi