Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,049,500

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
altan abide gördü bursadaki halimizi 33 lerle 1 karış çamuru geçemedik
fakat orada problem lastiklerin ebatindan ziyade zeminin civik olmasi degilmiydi, gerci son kisimda arac oturuyordu hatirladigim kadariyla

kürşad bi bitsin ve sağlıklı çalışsın ondan sonra yazarım, aslında çok önemli bir konu bu
özellikle jeep bölümünde herkes yazıyo tutuyor ve okuyup bunları uyguluyorlar . ondan sonra araçlar kırılıyor
önce test edip doğruları yanlışları yazmak gerek
kimse yanlış yönlenmesin, boşuna para harcanmasın

Mucahit ,kaplamalar sicaktan etkileniyormu,izmit te bir lr gordum beyaz kaplanmis,bazi yerler buzusmus yoksa anlamazdim kaplama oldugunu
sende durum nasil

altay41' Alıntı:
Mucahit ,kaplamalar sicaktan etkileniyormu,izmit te bir lr gordum beyaz kaplanmis,bazi yerler buzusmus yoksa anlamazdim kaplama oldugunu
sende durum nasil

Abi kötü işçilik kötü malzeme olursa etkilenir, iyi işçilik iyi malzemeye bişey olmuyor

altay41' Alıntı:
Kursat sagol,
herhalde kaplama malzemesinin kalitesiyle ilgili 3M iyiymis diye duydum

3M iyi ama daha iyi ve daha ucuz olanlarda var örneklerine bakmak lazım

Bende sikinti yok. araç direk guneşin altinda bir problem yok.
yanliz kimyasallara dikkat etmek gerekiyor.
benim aracin onune kimyasal bir malzeme geldi. rengi alacali oldu. ondan on taraf bir daha kaplandi.
kaplicaksan parayi acimamak lazim

heytem abi gezmeye başka çamura başka araç olunca sorun yok.
Ama kampada ayni araçla gidiliyorsa uzer bizi

aynen kaplıycaksan en ıyısı olmalı ben sımdı cizilmez vernik diye bır sey var toyotaya komple ondan attırcam benım fj komple dagıttım topluyorum td5 de ıse tambonlara aynalar kapı kolları jantlar dodıklere boyatıyorum çızılmez vernıkıde ilk bunda deniycem sonucu aktarırım kaplama kadar saglam olursa neden olmasın

Müconun arabanın yanına benimkini koyup foto çekicem haftaya, 5 cm daha yükseltme işi var bitsinde ;D ;D ;D

altay41' Alıntı:
fakat orada problem lastiklerin ebatindan ziyade zeminin civik olmasi degilmiydi, gerci son kisimda arac oturuyordu hatirladigim kadariyla
Selam Altan abi,sana katılıyorum lastik ebadları değil çamurdan çıkamadı araçlar.Kaldıkı Lokman abinin lastikleri oradaki en büyük lastikti. Ebadını tam olarak bilmiyorum ancak görüntüsü 38''gibi