KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Arkadaşlar 2009 model prodo var antalyada 90.000 tl ye anlaştım gibi bu yüzde lan 100 ü satıyorum dileyene exstralarını söküp orjinali gibide verebilirim bilgilerinize..
Ev isini hallettik gibi, birkac gune kadar altinda 60m2 atolyesi olan bir evimiz olacak, bende 9 aydir sanayide yatan FJ40 i eve getirecegim artik.
Bu isin en guzel yani evin arkasi direk arazi ;D
Bu arada Cem senin FJ40 benim gördüğüm en temiz fj40 lardan biri, satsan çok üzülürdüm ama ileride satarsan ve param olursa ben alırım ama baya bir ileride ;D
abi bende prado yapıcam 1.2 seneye kadar aklıma o gırdı satık full land rover var arkadaslar 70.000 tl alana hayırlı olsun full modıfıkasyonlu ayrıca aklınıca ne geliyorsa yuruyen motor hersey yenısıyle ve orj le degisti 1 adet yedek sanjımanda hedıye sıfırdır oda
abi bende prado yapıcam 1.2 seneye kadar aklıma o gırdı satık full land rover var arkadaslar 70.000 tl alana hayırlı olsun full modıfıkasyonlu ayrıca aklınıca ne geliyorsa yuruyen motor hersey yenısıyle ve orj le degisti 1 adet yedek sanjımanda hedıye sıfırdır oda
kursat ıstedıgın zaman al kullan yıkat getır aramızda sorun degıl valla sakın laf olsun dıye soyledıgımı sanma ıstedıgın zaman al kullan ben bakmam oyle seylere