Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,049,137

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Tempus' Alıntı:
Ya toyota sayfasına gelip atıp tutuyorlar ne yüklenmicez ;D

Takma kafana be kardeşim meyve veren araç taşlanırmış.. ;D ;D

Sayfaları okudum nevrim döndü kim kimi çekiyomuş bakim..ya çekerim yada tanponu alırım ona göre.. ;D ;D

Arazide çamur olmayınca off road yapamayınca çenemize vurdu bir gidip batsak rahatlıycazda ;D

Tempus' Alıntı:
Arazide çamur olmayınca off road yapamayınca çenemize vurdu bir gidip batsak rahatlıycazda ;D

Kürşatcım sen iyi araba satıyormuşun kardeşim..2001 model ezik ve çizik bir aracım var satılık.. ;D

THE FARUK' Alıntı:
Kürşatcım sen iyi araba satıyormuşun kardeşim..2001 model ezik ve çizik bir aracım var satılık.. ;D

Abi ne ara ezip çizdin ;D ;D ;D satarız elimizden gelirse valla sen ederini giderini belirle tanıdıklara söyleriz

Arkadaşlar 2009 model prodo var antalyada 90.000 tl ye anlaştım gibi bu yüzde lan 100 ü satıyorum dileyene exstralarını söküp orjinali gibide verebilirim bilgilerinize..

hsbasar' Alıntı:
Heytem yaptikca gaza geliyoruz zaten ;D

Ev isini hallettik gibi, birkac gune kadar altinda 60m2 atolyesi olan bir evimiz olacak, bende 9 aydir sanayide yatan FJ40 i eve getirecegim artik.
Bu isin en guzel yani evin arkasi direk arazi ;D

çok sevindim hayırlı olsun

yaz ayları ii gelmıyo bize ;D

Bu arada Cem senin FJ40 benim gördüğüm en temiz fj40 lardan biri, satsan çok üzülürdüm ama ileride satarsan ve param olursa ben alırım ama baya bir ileride ;D

abi bende prado yapıcam 1.2 seneye kadar aklıma o gırdı satık full land rover var arkadaslar 70.000 tl alana hayırlı olsun full modıfıkasyonlu ayrıca aklınıca ne geliyorsa yuruyen motor hersey yenısıyle ve orj le degisti 1 adet yedek sanjımanda hedıye sıfırdır oda

Toyota sayfasında LR satiyo birde ya ;D ;D ;D Şaka maka discovery 2 olarak daha iyisi yok var diyen getirsin

kursat ıstedıgın zaman al kullan yıkat getır aramızda sorun degıl valla sakın laf olsun dıye soyledıgımı sanma ıstedıgın zaman al kullan ben bakmam oyle seylere