KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
sedatçım türkiye genelinde işaretlemediğim alan kalmamıştı disco 2 varken ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D, kendi otelimin otoparkına almıyorlardı artık ,gerisini sen düşün
Bi dakka , Benim LR yağ kaçırmaz, Full donanımla TÜV den 1 defada kusursuz geçtim, Sizin japonların önde gideni Umutun BJ 60 TÜV abonesi oldu her iki günde birde gidip gelmeye başladı, evrakları yakmak üzereyken adamlar acıdı da geçirdi, Kusurlardan biride diff ve Şanzıman yağ kaçağı , kendisine sorun ;D ;D ;D
Bi dakka , Benim LR yağ kaçırmaz, Full donanımla TÜV den 1 defada kusursuz geçtim, Sizin japonların önde gideni Umutun BJ 60 TÜV abonesi oldu her iki günde birde gidip gelmeye başladı, evrakları yakmak üzereyken adamlar acıdı da geçirdi, Kusurlardan biride diff ve Şanzıman yağ kaçağı , kendisine sorun ;D ;D ;D
Cihancım Çağları al gel benim gölet biraz su toplamış , hava kararmadan gelirseniz sizin koca oğlanların çamur performansını video ile belgeleriz ;D Tabi Yerse ;D ;D