KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiçççç kıvırma Müco ;D yok gazmış yok dizelmiş
Adam sayısına göre araç olucak,yani 3-5 adam bir araçta olucak,doğal olarak paylaşımcı ruhumuzda orda olucak
Sen varmısın yokmusun onu söyle,bırak şimdi gazı, dizeli, benzini ;D
Şimdiden saygıdeğer komutana yalvarmaya başla izin için,anca çünkü ;D ;D ;D
ya erkan arkadaşim peluşum dag adamim anlatamiyorum galiba benim sorun kismi işle ilgili cuma cumartesi tasilat gunleri sıkinti ordan ama gelmicem demiyorum ki uydurabilirsem gelirim tabi en arka koltugu bana verin uyurum ben giderken
ya erkan arkadaşim peluşum dag adamim anlatamiyorum galiba benim sorun kismi işle ilgili cuma cumartesi tasilat gunleri sıkinti ordan ama gelmicem demiyorum ki uydurabilirsem gelirim tabi en arka koltugu bana verin uyurum ben giderken
cem torkda istermi
dostum hdj 80 1 hdt motor arattir biraz.
dayaniklilik muhahhaaa oldurdun beni bizm araçda en zayif nokta sarj dınamosu odayenı bakımdan cıktı.
ha olduki kesti araç dizel çift akuyle iki agri yapar araba
cem torkda istermi
dostum hdj 80 1 hdt motor arattir biraz.
dayaniklilik muhahhaaa oldurdun beni bizm araçda en zayif nokta sarj dınamosu odayenı bakımdan cıktı.
ha olduki kesti araç dizel çift akuyle iki agri yapar araba
Listeyi hazırlayalım o zaman, zaman ayarlamasını da geleceklere göre yaparız. Yoksa hareket başlamayacak.
Muhtemel tarih 25-26 Eylül veya 2-3 Ekim
Sayın İstanbul temsilcisi konuyla ilglenmenizi rica ederim. ;D
1- Burak Akkan - İstanbul
2- Erkan ( İstanbul temsilcisi )..
3- Mücahit
4- Ahmet
5- Cem
6- Tolga
Listeyi hazırlayalım o zaman, zaman ayarlamasını da geleceklere göre yaparız. Yoksa hareket başlamayacak.
Muhtemel tarih 25-26 Eylül veya 2-3 Ekim
Sayın İstanbul temsilcisi konuyla ilglenmenizi rica ederim. ;D
1- Burak Akkan - İstanbul
2- Erkan ( İstanbul temsilcisi )..
3- Mücahit
4- Ahmet
5- Cem
6- Tolga