Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,052,562

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

valla ben içerim 14 kasım gelsede şişelerin dibine bi baksak diyorum kendimi diyete aldım sadece hafta sonu kamp kurup bi test yapacağım kopma noktasını ;D ;D

ben ufaktan toyotalara bakmaya başladımda fiyatlar garip herhalde araştırıken oturturum fiatları bakalım

tugsan75' Alıntı:
İnşallah,gelince Erkanı ara beraber takılırsınız gene,kankiler ;D

yah valla hayret ,hiç unutmuyorsun , senide aramıza alırız kankimle korkma tuğsancım dermişim , ahh ahh ben istanbulda olacağım valla hiç boş bırakmam sizleri her gün aksiyon

Atarım,atacağımda taki beni arayana kadar ;D

Bu arada o yeşil şey Likörse hiç almıyım alanada mani olmıyım ;D

Ooo Barboros ta burda,kadro tamamlanıyo yavaş yavaş.

bsayil' Alıntı:
ben ufaktan toyotalara bakmaya başladımda fiyatlar garip herhalde araştırıken oturturum fiatları bakalım

ya 80 fiyatları tavan yaptı sayemizde , bu sıralar ,ama 100 daha uygun ve konforlu bence 99-2000-2001 ,, bence fiyat 30-40 arası uygundur, ama hazır bir 80 aynı fiyatlara alınmazmı alınır düzgünü bulursak

evelallah erkan abicim içki var muabbet var bide üstünde dam yok bensiz olurmu hayatta kaçırmam

valla ben bakmaya başladım cihancığım 98b lc var fiyatıda fena değil ama o araba bayağıdır duruyor

CDM-SUBARU' Alıntı:
Baaaaakkkk bunu unutma amaaaa.
Cihan bu ay sonu burda inşallah ;D,planlarımız var. ;D

ha bu arada istanbulda bensiz yapılan planlarada bozulmuyor değilim ama toyotam yok diye fazla ses çıkarmıyorum :'( ???

bsayil' Alıntı:
evelallah erkan abicim içki var muabbet var bide üstünde dam yok bensiz olurmu hayatta kaçırmam

Eyvallah be Barbaros.
hatta bugün kulaklarını çınlattık Cihan ile.
Valla baba,çok istiyorum şöyle birlikte yani Tuğsan olmazsa olmaz bak söyliyim ;D (yazmadan olmaz sonra kaya fırlatır bu Tuğsan ) ;D