KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
ne yaşlancam adama açiklamasini tersten yazdiririm.
Ya hoca once mutfak oluyor sonra duş aliyosun bunun birde videoya girmeyen kismi vardir kesin. Beni bozar
ne yaşlancam adama açiklamasini tersten yazdiririm.
Ya hoca once mutfak oluyor sonra duş aliyosun bunun birde videoya girmeyen kismi vardir kesin. Beni bozar
Ruhsat işi ile ugraştım bugün.Önceden gelen bir yanlışlık yüzünden ruhsata Otomobil-Arazi Aracı şeklinde yazdılar.
Ne yaptıksa boş...akşama kadar 3 defa notere gittik..ıııhh olmuyor.
aşagıdaki ilandaki arkadaşı bundan 1 hafta önce aramıştım.Bugün aradı. 40-41.000 tl bırakırım dedi...İletmesi benden..
Çok kim verir 40 arti 4 sene 2800 vergi verilecek inmiş hali eder 2000 *4 de 8000 bin gider dizel alirim. ful orjinal bir araba ama sag arka kapinin kelebek cami degişmiş. Ya çok iddali yazmicaksin yada herseyi yazacaksin. içi farkli aracin açik renk derileride diri ama rakam yuksek kimse vurmassa iki hafta sonra sagliam bir pazarlikla uygun birşeye alinir.
Ruhsat işi ile ugraştım bugün.Önceden gelen bir yanlışlık yüzünden ruhsata Otomobil-Arazi Aracı şeklinde yazdılar.
aşagıdaki ilandaki arkadaşı bundan 1 hafta önce aramıştım.Bugün aradı. 40-41.000 tl bırakırım dedi...İletmesi benden..
Arkadaslar adamlara hak vermek lazim 40bin de ister 50binde, sifirina veriyorlar 80-100bin euro,8-10 sene cok guzel kullaniyorlar,o kadar para veripte offroad yapilirmi o araclarla,kiyamiyorlar ;D,hirpalamiyorlar ;D araclari,bizim gibi garipler de 30bine offroad da kullaniyor,
Alllah zenginleri basimizdan eksik etmesin ;D ;D
Arkadaslar adamlara hak vermek lazim 40bin de ister 50binde, sifirina veriyorlar 80-100bin euro,8-10 sene cok guzel kullaniyorlar,o kadar para veripte offroad yapilirmi o araclarla,kiyamiyorlar ;D,hirpalamiyorlar ;D araclari,bizim gibi garipler de 30bine offroad da kullaniyor,
Alllah zenginleri basimizdan eksik etmesin ;D ;D
Bizde bu sayede bir nevi 0 km (arazide) araç alabiliyoruz. Benim Discoyu ilk aldığımızda arazi vitesi hiç kullanılmamıştı. Şimdi aldığım arkadaş görse kalpten gider muhtemlen. ;D