Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,071,217

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

doğru söylüyorsun heytem abi ,ben arabama bağlıyım ,satarsam toyotaları ikileyeceğim ,yani zevk için benimkisi ;D

http://www.sahibinden.com/2001_rs4_3_0lt_stroker_-19WQQaXQQ15924930WQQpXQQdisplayitem
bende bunu istiyorum ama olmuyoooo

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
yavuz bey h.sonu geliyormusunuz

Heytem bey Nereye ? Toyota buluşmasıysa bir hafta mola vermek istiyorum, cuma çıktık, pazartesi sabah döndük eve , salı gece çıktık çarşamba sabaha karşı döndük , Birde bugün 1-2 saat kaçamak yaptık , evden söylenmeler başladı ;D ;D Şansımı fazla zorlamak istemiyorum ;D

cihanülker' Alıntı:
sen hisset yeter,,,, evde yaparsam artık kafayı yedi derler bana ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D Fotosu var ona baktım ;D ;D ;D

yavuz ,heytem abi isoff tan bahsediyor tekirdağ bu hafta sonu ya

Aman abi bonuslara dikkat ;D ;D

hekese iyi akşamlar

cihan sayfada barboros ant bi toyotadan bahsediyor yeşilrenkte olansa bizim doğanın arabadır o konuşuruz yani

cihan bey ,, yavuz bey negüzel çamurlara bulamışsınız araçlarınızı keşke haber verseydinizde bizde zize katılsaydık

cihanülker' Alıntı:
yavuz ,heytem abi isoff tan bahsediyor tekirdağ bu hafta sonu ya

Yok yok o çok uzak kalır bize , dünya yol gittikten sonra eğlenemeyiz birde geri dönüşü var o yolun. Biraz garip bir organizasyon oldu bence o, Klübün adı isoff, doğal olarak istanbula ve trakyaya hitab eden bir etkinlik oldu.

lazoğlu' Alıntı:
cihan bey ,, yavuz bey negüzel çamurlara bulamışsınız araçlarınızı keşke haber verseydinizde bizde zize katılsaydık

Yazdık aslında sayfaya ama gündüz görenler geldi sadece .