KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
inşallah satmazsın,ama temiz bi 100 e bineceksen öle 30 a 40 a aldım kacmak yok, güzel güzel pasa pasa bizim arabalar (en az)gibi olmasaı için 20 liranı alırlar.dizelden bahsetmiyorum bu arada!yani bi 60 lık olursun.30-40 a temiz alamazsın.50 60 a temiz alırsın.e dediğim gibi araziye girmen için alırlar 20 kağıdını
Heytem bey Nereye ? Toyota buluşmasıysa bir hafta mola vermek istiyorum, cuma çıktık, pazartesi sabah döndük eve , salı gece çıktık çarşamba sabaha karşı döndük , Birde bugün 1-2 saat kaçamak yaptık , evden söylenmeler başladı ;D ;D Şansımı fazla zorlamak istemiyorum ;D
Heytem bey Nereye ? Toyota buluşmasıysa bir hafta mola vermek istiyorum, cuma çıktık, pazartesi sabah döndük eve , salı gece çıktık çarşamba sabaha karşı döndük , Birde bugün 1-2 saat kaçamak yaptık , evden söylenmeler başladı ;D ;D Şansımı fazla zorlamak istemiyorum ;D
Yok yok o çok uzak kalır bize , dünya yol gittikten sonra eğlenemeyiz birde geri dönüşü var o yolun. Biraz garip bir organizasyon oldu bence o, Klübün adı isoff, doğal olarak istanbula ve trakyaya hitab eden bir etkinlik oldu.