Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 977,939

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

80 bu abi her geçen sene üstüne 5 koyuyor şarap gibi yıllandıkça değerleniyor ;D

Tempus' Alıntı:
80 bu abi her geçen sene üstüne 5 koyuyor şarap gibi yıllandıkça değerleniyor ;D

Aman aman aman... serin ve az ışıklı ortamda saklayın değerli 80'lerinizi yoksa elinizde bir bakarsınız değersiz "sirke" kalır

nkurtkaya' Alıntı:
Aman aman aman... serin ve az ışıklı ortamda saklayın değerli 80'lerinizi yoksa elinizde bir bakarsınız değersiz "sirke" kalır
;D ;D ;D ;D ;D ;D

Barbaros sakın Disco'yu satma. VX80 piyasası her gün tavan yapıyor. Discoyu satarsan VX80'in yarı parası etmeyecek bu gidişle. Bu konuda söyleyecek çok sözüm var ama...

Bu gün inönüde maçtayım düa edin devirelim porto yu..

13.00 uçağıyla istanbuldayım..Sen gelmiyomusun kürşat..Gelde rakı içelim çarşıda..

THE FARUK' Alıntı:
13.00 uçağıyla istanbuldayım..Sen gelmiyomusun kürşat..Gelde rakı içelim çarşıda..

Abi önceden konuşsak vallahi ayarlar gelirdim , hatta sen böyle maça geleceğin zaman haber ver birdahaki sefere bizimkilerdne beşiktaşlı tayfayı toplayalım çarşıda önce alem yapar sonrada maça gideriz

Toyota'nın yine başı dertte

http://edition.cnn.com/2010/BUSINESS/10/21/toyota.lexus.recall/index.html

Bu Toyota Hilux'un kaç model olduğu konusunda yardımlarınızı rica ediyorum.

Büroda duvara fotosunu astım ama model yılı ve diğer özellikleri hakkında bilgi sahibi olamadım tam.
[attachment=1]

nette fotoğrafın üzerinde yazan ;

2010 Toyota Hilux First ibare vardı sadece.

Bu yeni kasa, 2007'de çıktı ama resimdeki hangi yıl Toyota'cı arkadaşlar daha iyi bilir.