hayırlı olsun abi çok sevindim erkan abi de değerli bir insandır bütün gün arayasım vardı bi türlü elim değmedi keşke arasaymışım neyse hayırlı olsun ;D ;D ;D
89 lt lik simit tank stepne yerine takıldı.Kit takıldı...testler v.s tamam..Sızdırmazlık raporunu da aldılar..Geçen perşembe bıraktıgım aracı bugün ögleye dogru aldım..Tıkır tıkır çalışıyor.
kardeşim valla bugün kürşat güzel bi yazı yazdı onlakendime geldim ardında şükrü abinin şiiri herşeyi bitirdi yönetimde bu luzumsuz adamı uzaklaştırınca sorun ortadan kalktı yoksa adamın gideceği yoktu ;D ;D ;D bu arada beykozu şenlendirmişsiniz gene ;D ;D
Eniştem takma kafanaaaa,bugün konuşamadık haklısın.
Bende var bi eksiklik diyorum ;D
İsmail Abi,öncelikle seni tanıdım,sohbet muhabbet,teşekkürler
Muhabbetin kralı kampta, unutma ;D yaşasın TEKİLA kardeşliği ;D
Sonrada yeni patiler hayırlı olsun,kazasız belesız eskitmen dileğiyle
Ya abi,ne zaman çektin sen o fotoları yaw ;D
kardeşim valla bugün kürşat güzel bi yazı yazdı onlakendime geldim ardında şükrü abinin şiiri herşeyi bitirdi yönetimde bu luzumsuz adamı uzaklaştırınca sorun ortadan kalktı yoksa adamın gideceği yoktu ;D ;D ;D bu arada beykozu şenlendirmişsiniz gene ;D ;D
fena şenlendirdiler cem le mücahit beykozu canım, videolar olsada izleseniz fotograflardan anlaşılmıyor ;D ;D ;D ;D misal benim tur zamanın 2. 59 Cem le mücahit organizasyon bitti herkes evine gitti hala pisttelerdi ;D ;D ;D