KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
--------------------------------------------------------------------------------
Merhaba Arkadaşlar,
İstanbul - 1960. Evliyim bir oğlum var .Özel bir şirkette Finansman Yöneticisiyim.
Yürüyüş / Kamp ve Off Road / Land Cruiser tutkunuyuz ( ailecek )
Umarım en kısa sürede tanışma fırsatı buluruz.
Selam ve Sevgilerimle
Arkadaşlar ben gelince tekrarlayalım bu aktiviteyi.
Benim ihtiyarı test edelim iyice. Sadece çamurda değil diğer engellerde de neler yapıyor bir görelim.
Kamplarda gezmekten arabamı tanıyamadım daha, beraberce öğrenelim limitlerini.
Sedat İncekte her tür engel var , hele bugün bir yer keşfettim ki muhteşem ama en az iki vinç şart , parkur 6-7 metre derinde yanları düz duvar içi balçık 38 leri takar takmaz oradayım , AT lerle yemez ;D ;D
Sedat İncekte her tür engel var , hele bugün bir yer keşfettim ki muhteşem ama en az iki vinç şart , parkur 6-7 metre derinde yanları düz duvar içi balçık 38 leri takar takmaz oradayım , AT lerle yemez ;D ;D
--------------------------------------------------------------------------------
Merhaba Arkadaşlar,
İstanbul - 1960. Evliyim bir oğlum var .Özel bir şirkette Finansman Yöneticisiyim.
Yürüyüş / Kamp ve Off Road / Land Cruiser tutkunuyuz ( ailecek )
Umarım en kısa sürede tanışma fırsatı buluruz.
Selam ve Sevgilerimle
Bende gölbaşı civarında dolaşmıştım bir ara, çok kötü yapışıyor.
Sabun gibi birşey, su bile zor söküyor. ;D
Biliyorsun benim için çamur sorun değil, nasıl olsa bir sürü çürüğüm var, yaz gelip kuruyup dökülene kadar öyle dolaşırım ;D
Hep derim,fizik kuralları çalışır.
Ne olursa olsun,kilit, 3M/T ;D ne olursa...
Bir yerden sonra ıh ıh,fizik kurallarını alt etmek imkansız oluyor.
Ama şu gerçek,ne kadar donanım o kadar köfte ;D