Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 968,753
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Tempus' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-off-road-toyota-landcruiser-fj-40/detay

bu aracı bilen varmı ?

Kürşad aracı yakından görmedim ama Kemal beyle birkaç defa yazışmışlığımız var, kendisi yurt dışında yaşıyor.
Gezenbilirddeki FJ40 başlığının ilk sayfalarına bakarsan aracın özellikleri ile ilgili genel bilgi var.

Etiketler

yok ben Japoncuyum Japoncu kalıcam toyota olur nissan olur pajero olur ama japon olur ;D ;D ;D

kesinlikle warn öneririm...neticede bir kere alacaksınız..benim aldığım xd 9000 1.253 usd...tabor 9K 839 usd...12K 921 usd....ama kullananlarda hız ve dayanıklılık anlamında warn öneriyor....her ne kadar ikisininde üretim menşei aynı olmasına rağmen....

Warn Türkiye temsilcilerinden biri EuroWinch, merkezi Bursa'da.....adresi Y.Yalova Yolu Buttim İş Merk.D Blok Kat:5 No:1541 Bursa...telefonu 0 224 211 38 42 yetkilisi Nejla Tülümen...

Kılıf ise su geçirmez kumaştan yapılan ön koltuklara geçirip çıkarılabilen, çamur geçişlerinde açık camdan sıçrayanları koltuk döşemesine bulaştırmayan faydalı bir alet ;D ;D...diktirebilirsiniz de , hazır olanları da var....

basamak için , bulabilirsen size de alır , haber veririm.....

warn bambaşka bişey , özellikle vx80, vx100 gibi iri cüsseli 2500-3000 kilo araçlarda bence kesin warn alınmalı . Hafif araçlarda diğer markalarda iş görüyor

mrk sen yarın doktora gıtmıcekmıydın otursandınya evınde be adam

Peki..Bursaya bir ziyaret şart oldu o zaman..Ya warn...olmazsa Tabor alınacak..

montaj için kimi önerirsiniz ?

mdr' Alıntı:
Peki..Bursaya bir ziyaret şart oldu o zaman..Ya warn...olmazsa Tabor alınacak..

montaj için kimi önerirsiniz ?
sakın Bursa Warn'ın önerdiği ustaya yaptırmayın..neredeyse bir vinç parası istiyor... ;D ;D

ben burada , ümraniye sanayide montajını yaptırdım, kibar , şık ve ucuz oldu...garanti için elektriğini onlar bağlar çalıştırırlar, iş hallolur.
mevcut tamponu kullanacaksanız, sentetik halat almanız kesin lazım...çünkü vinç tablası da takıldıktan sonra kapalı bir kutu oluyor ve sarma tamburuna kesinlikle müdahele edemiyorsunuz...bu durumda da yanlama vinç çekimlerinde halat bir yöne yığılır ve sıkışır...bu nedenle mevcut tamponda kesinlikle sentetik...ve daha birçok nedenden dolayı da sentetik....

Mevcut tampona takılırsa sanırım ruhsata işletmeye gerek de yok degil mi ?

birde eger siz bu şekilde takdırysanız fotografı mevcut mudur ??

sizi bunun için arayacagım..

bana maslak sanayide birisini önermişlerdi 300tl işçilik istemişdi.

ben malzeme ve işçilik olarak 250 tl verdim...7 saat sürdü..helal olsun...4-4 lük yaptı...fotoğrafını çekmedim ama en kısa sürede fotoğraflarım..

mevcut tampon içinde işletmeye gerek yok sanırım...çünkü dışarı hiçbir çıkıntısı yok...tabi ki sentetik halatla...çeliğin tamburu dışarı çıkıntı yapıyor....