Bir toyota sattım ama hemen bir yenisini aldım 1.3 sol, 90 hp otomatik ;D ;D ;D çok keyifli bir araba , şehir içi arabası düşünen ve ufak olması sorun olmayanlara kesinlikle tavsiye ederim, çok seri, çok eğlenceli ;D ;D ;D şimdi 2. toyota ya bakıyorum 8)
Bir toyota sattım ama hemen bir yenisini aldım 1.3 sol, 90 hp otomatik ;D ;D ;D çok keyifli bir araba , şehir içi arabası düşünen ve ufak olması sorun olmayanlara kesinlikle tavsiye ederim, çok seri, çok eğlenceli ;D ;D ;D şimdi 2. toyota ya bakıyorum 8)
niye arkadaşlarımdan araba alır heryere giderim ;D ;D ;D
yaris bu fiyat ve bu kasaya göre beklediğimin çok üstünde bir araba çıktı, kayınvalidemde vardı 1.3 onu emanet aldım 2-3 gün ben corolla bakıyordum. Sonra arabayı o kadar sevdimki grdim sahibindene ilk buldugum düzgün arabayı aldım. Ben daha önce corolla dizel kullanmıştım, istanbul gibi sıkışık trafik , park yeri sorunu bol olan bir şehirde bence alınabilecek en iyi ufak araç, 1.4 dizel corolladan kesinlikle daha seri bir araç bayıldım oyuncak gibi geziyorum ordan oraya makaslayarak. Ama hala kendimi 80 de sanıyorum herkes yol veriyordu, birisi tepeme çıkmaz inşallah ;D ;D ;D