Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,074,708
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

AHMET07' Alıntı:
sedat kardeşim sıkmacanını seni ezdirmem ;D teslim etbana aracı en görkemli hale sokarım merak etmesen ;D ;D

Ahmet usta ben insanları anlayamadığım için öyle yazdım, yoksa görsellikle ilgili bir sıkıntım yok.
Benim için işlevsellik daha önemli ;D

Etiketler

hsbasar' Alıntı:
Ahmet usta ben insanları anlayamadığım için öyle yazdım, yoksa görsellikle ilgili bir sıkıntım yok.
Benim için işlevsellik daha önemli ;D

sedat ahmet ustaya bırak işi sen çözer, kafan rahat olsun ,sende 2-3 gün antalya tatili yaparsın ;D ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
sedat ahmet ustaya bırak işi sen çözer, kafan rahat olsun ,sende 2-3 gün antalya tatili yaparsın ;D ;D ;D ;D

Zaten FJ40 ile devam edersem Ahmet usta ile çok işimiz olacak.

cihanülker' Alıntı:
ya yavuz valla 80 ler uçmuş ,karar aldık almıyoruz kardeşim 80 kasa ,100 lere devam daha ucuz fiyatları parça fiyatlarıda aynı veya daha ucuz, bu ne ya :-\ :-\ :-\

Abartısız söylüyorum benzinli 80 ler geçen yıl 18-24 arası zibil gibiydi, şimdi tükendi , araç az talep çok sonucu fiyata yansıyor.

cihanülker' Alıntı:
ya yavuz valla 80 ler uçmuş ,karar aldık almıyoruz kardeşim 80 kasa ,100 lere devam daha ucuz fiyatları parça fiyatlarıda aynı veya daha ucuz, bu ne ya :-\ :-\ :-\

dingilli araba, kıymetli kardeşim ;D ;D ;D

IFS süspansiyonlamı uğraşıcaz bide ;D ;D

100 --80 den az yakıyor ama onu napıcaz ??? ??? :

discovery-V8' Alıntı:
Abartısız söylüyorum benzinli 80 ler geçen yıl 18-24 arası zibil gibiydi, şimdi tükendi , araç az talep çok sonucu fiyata yansıyor.

yavuz ben alırken gerçekten ucuzdu.bolda vardı..hatta ben 22 ye vali çıkması bulmuştum bitane kimse rağbet etmemişti.(97 model full)

çağlar' Alıntı:

Hiç işte ;D ;D ;D Dingili yok konuşup duruyor ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:

aynen ya olması gereken fiyatta o zaten ama ,baktı araçlar gidiyor ama yanıldıkları bir şey var ,25-33 arası gidiyor ,öyle 50 filan rakamlar hayal ,hele helede boş arabalar yani standart hali ile mümkün değil o fiyatlar ,ya hesap edip duruyorum ,alacağın aracı ağzına kadar doldursan ,bagaj,vinç,lastik,tampon,extra far,hi jack ,vb gibi ,harcayacağın para max 10-15 arası ,o zaman alırım bir tane vx 100 35 liraya ,hem modeli yüksek,hem konforlu,hemde bandrol düşük, yaş olarakta yüksek ,yani her bakımdan avantajlı ,45-50 liraya evladiyelik arabaya sahip olursun ;D

cihan abi haklısında
100 kasa sorunsalları
a-süspansiyon mevzuu gerçekten önemli
b-VERGİİİ

evet çağlar abi o araba temizdi bence alınacak arabaydı. sen vx alacaklara büyük bir kısmet aralamıştın.

çağlar' Alıntı:

konfor + yakıt+ model bunlar hep avantj ,ayrıca ıfs süspansiyonun iptali ve kit taş çatlasın 2,5 ytl ,şimdi soruyorum ,45-50 liraya vx 80 mi alırsın ,yoksa 35-45 arası 99 -2002 arası 100 alıp arabayı donatırmısın ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

t392syncro' Alıntı:
evet çağlar abi o araba temizdi bence alınacak arabaydı. sen vx alacaklara büyük bir kısmet aralamıştın.

Kaan param çıkışsaydı ben alacaktım valla...kaydı gitti elimizden..sonra bir galeride 35 gördüm aynı arabaya.

çağlar' Alıntı:
yavuz ben alırken gerçekten ucuzdu.bolda vardı..hatta ben 22 ye vali çıkması bulmuştum bitane kimse rağbet etmemişti.(97 model full)

O rağbet etmeyenlerden biri benim

discovery-V8' Alıntı:
piyasada 80 mi bıraktınız ;D ;D ;D kalan 3-5 onlarda uçuyor ;D

Kesinlikle haklısın, ortalıkta alınacak araç yok, olanlarda 2 disco parasına