KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Aaaaah aahh...!!!1 Hayalimdeki rota amma zaman lazım para lazım ekip lazım..vs
Melih eriş isimli bir arkadaşımız Çin sınırına kadar aşağı yukarı bu rotayı takip ettti 7 ay sürdü.. Türk mührü isimli bir projesi vardı bu sebeble gitti... Hele şu dile gelen fotoğraflar kısmı var bir izleyin derim http://www.fotogezgin.com/turkmuhru/haber_detay.asp?haberID=148
Burakcim, siteyi ve bazı konuları netlestirene kadar buradan yazismayacaktik dedik ya o yuzden ayrintilari vermiyoruz. istanbulda bir 2. toplanti dusunuyoruz ondan sonra daha da netlesir olay... biz de bu platformda daha rahat paylasimlar yapabiliriz...
http://izoff.net/forum/index.php?topic=1851.0
izmit offrod sitemizde Ergunbey, her zamanki gibi cok ilginc haberlere devam ediyor
dunyanin en uzun off road u 25 yil 655.000 km , tek arac, hangi aracla mi? yukaridaki linkde
herkese gunaydin ve iyi haftalar... 23 nisan cuma herkes icin uygun mu? cuma gunu istanbula gelmeyi planliyorum arkadaslar ne dersiniz...? size de uyar mı? cuma resmi tatil olacagi icin belki daha kolay gorusebiliriz, saat kac uygun olur sizlere...?
Serkan ben cuma iğneadaya gidiyorum, yani yokum, pazar döneceğim.
pandipieri' Alıntı:
herkese gunaydin ve iyi haftalar... 23 nisan cuma herkes icin uygun mu? cuma gunu istanbula gelmeyi planliyorum arkadaslar ne dersiniz...? size de uyar mı? cuma resmi tatil olacagi icin belki daha kolay gorusebiliriz, saat kac uygun olur sizlere...?
Derneğin benim rotama göre ulaşım tarifi şöyledir.
''Gebze istikametinden gelirken otobandan çıkınca sağda Dudullu- Küçükbakkalköy ayrımı var. Küçükbakkalköy ayrımına giriliyor ve buradan düz devam ediliyor. Birkaç tane trafik ışığı var, yolun sol tarafında bir Shell benzin istasyonu var, bunu görene kadar gidiliyor ve Shel in olduğu yerde trafik ışığı var. Bu ışıklardan sağa dönüp yaklaşık 200 m kadar gidildiğinde bahçe içindeki gezenbilir evini görülebilir. Kapısında küçük gezenbilir çıkartması var.''