KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Aynı durumdayız, halini anlıyorum. Ev konusunda hiçbir zaman evdeki hesap çarşıya uymuyor.
Kendimiz oturacağız diye hep şartları zoorluyoruz. Ben yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim, kısmetse bu Nisan taşınıyorum.
Darısı sana
Aynı durumdayız, halini anlıyorum. Ev konusunda hiçbir zaman evdeki hesap çarşıya uymuyor.
Kendimiz oturacağız diye hep şartları zoorluyoruz. Ben yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim, kısmetse bu Nisan taşınıyorum.
Darısı sana
Serkan hocam bu işin tarihini ciddi olarak netleştirelim, 2011 benim içinde müsait değil. Ancak 2012 ve sonrası için plan yapabilirim.
Yeteli zaman oluncada herkes kendini ayarlar, tarih netleşmeyip sürüncemede kaldıkça, muhtemel sponsorlarımızı da kaçırıyoruz. Bu başlığı takip edip bize sponsor olmayı düşünenler, bu adamlar defalarca niyetlenmiş ama becerememiş, gene yapamazlar demesin.
Çünkü biz yapabilecek kapasitedeyiz. Her türlü alt yapımız, bizlere bu yolda destek olacak arkadaşlarımız var.
haklisin sedatcim potansiyelimiz kesin var 2012 de mutlaka yapacagiz diye umuyorum, bazi ayrintilar uzerine ugrasiyorum ama onumuzdeki aylarda yani yaza dogru patlatiriz kesin tarihi...
haklisin sedatcim potansiyelimiz kesin var 2012 de mutlaka yapacagiz diye umuyorum, bazi ayrintilar uzerine ugrasiyorum ama onumuzdeki aylarda yani yaza dogru patlatiriz kesin tarihi...
Bunu sana söyleyen ş.......z şu an benden de alçaktan uçuyor
Neyse konuyu dağtmayalım. Bu tür yanlış anlamaları kendi ilan sayfamda cevaplamak isterim.
Bunu sana söyleyen ş.......z şu an benden de alçaktan uçuyor
Neyse konuyu dağtmayalım. Bu tür yanlış anlamaları kendi ilan sayfamda cevaplamak isterim.