Toyotalar İpek Yolunda

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pandipieri Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 549
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 74,778
Ynt: Toyotalar İpek Yolunda

osman kardeşimizle tanışmasakta mutluluklar dileriz hayat yenibaştan başlıyor hasan kardeş tekrar mutlululuklar

Etiketler

osmancığım öncelikle mutluluklar diliyorum. yanımda bir arkadaşım var diyorki evleneceğine elini bir pirize soksun ama piriz sanayideki yüksek voltajlı pirizden olsun................

oncelikle herkese tesekkurler bu fikre hemen 5 sayfa yazi ve katkılar ile sahip ciktiginiz icin...

tesekkur mustafa dostum, simdilik sadece bir plan umarim hayata gecirebiliriz... secilecek zamana gore izinlerimizden ya da tatil planlarimizdan ayarlama yapabilriz...

tesekkur ederiz burakcim destegin icin projelendirme ve planlama kısmında yanımızda olman super olur... simdilik sadece sesli dusunuyoruz, belki de 2 ya da 3 yıl sonra yasama gececek ama aklımıza yazalim dursun bir yerde fikir icsellesince kendiliginden bir bakariz oluvermis...

bsayil' Alıntı:
arkadaşlarheyecan verici 1-2 sene sonrasına söz vermek zor ama yaşadığım sürece destekçisiyim bu ğrojenin bence toparlanalım ve neler yapabileceğimize bakalım serkan hocam top sende

evet barbaros haklisin bir sure burada tartisip olayı ozumsedikten sonra biraraya gelip genel hatlari tartismak da fayda var...

haklisiniz iste soylemek istedigim bu bu fikir burada olgunlasacak ve herkesin tecrubeleri bizi dogru yola iletecek... Belki Nasuh Mahruki' yi Coskun aral' ı ve daha nice bu konudaki kisileri de davet edip organizasyona katmalıyız...

Aslinda soylemege calistigim tam da bu cok guzel ozetlmissiniz...

çağlar' Alıntı:
süper olur abi, birton coğrafyadan geçilecek ,muhabbet,sohbet.

Caglar fotolar super ilac gibiler... dusunsenize kıta gececegiz, kar, camur, col, orman yok yok... bu dunyaya izimizi baska nasil bırakırız. her gittigimiz yere kulturumuzu goturup cografyadaki yasayanlarla da bir kultur koprusu olustururuz... kim bilir belki birilerine bir konuda yardim bile ederiz...

budur iste olayı kokten halledecek kisi belli oldu bile... mustafacim olayı net bir sekilde belirledikten sonra, Ali Haydar Bey ve toyota turkiye araciligi ile Toyota Merkez' e sesimizi duyurup olayı anlatabiliriz... Hatta ve hatta Toyota' nın yasadigi bu son olaydan sonra iyi bir imaja ihtiyaci var... İste size saglamlık, performans ve guc icin yeni ve mukemmel bir imaj...

Arkadaslar kusura bakmayın boyle arka arkaya bir suru msj oldu internetimdeki bir sorun nedeni ile giremiyorum, hepsini toptan yanıtlamis oldum... arasıra kesiliyor yine...

bu arada toyotanın imajı konusunda aynı şeyi düşünmüşüz. toyotanın bunu yapmasının tam zamanı

aslinda milleti korkutmamak icin 2-3 yıl dedim mustafacim, ideal olan ve benim kafamdan gecen gelecek yıl bahar aylarını yaza baglayan, ekinoks 21 mart veya en uzun gun dolayları yani 21 haziran ve cevresi, mevsim gecisleri ve heryerde havanın ideal olmasi acisindan...

toyota konusunda sen su an hepiizden cok ondesin cunku CEO' yu taniyor olman dogrudan bizim icin 1. adami tanıyor olman demek olayı onumuzdeki zamanlarda ona acmamiz projeye destegi hizlandirabilir...

mustafa kardesım tecrubeye saygı sonsuz ;D dıycek laf yok