Ynt: Toyota'ların İstanbul Buluşması Duyurusu (22 Mart 2009)
1- Tugsan75...............Toyota Landcruiser vx80 (Yükseltme kiti+MT Lastik+Vinç+Diferansiyel Kilidi+Telsiz+Strep)
2- XXSILVERADOXX......Toyota Landcruiser vx100
3- Scrambler............... Toyota Hilux
4- eko .......................Toyota Hilux
5- İsmail Öztürk............Toyota FJ 60
6- ahmet.....................Toyota Prado
7- pancarmotorcu.........Toyota hılux , yada land cruıser
8- Adnan Ofluoğlu........Toyota LC FJ70
9- Suat Kabal...............Toyota LC FJ60
Merhaba Arkadaşlar,daha önce yazmıştım,bu cumartesi(21.03.2009),Şileye gidip alternatifli sorunsuz gezebileceğimiz,daha doğrusu keyfli birgün geçirebileceğimiz yollar bakacağım.Sizden ricam,isim ve araç modellerinizin yanına,benim yazdığım gibi araçlarınızda bulunan özellikleri yazmanız.Lastik türü,varsa vinç,diff kilidi,tesiz,strep gibi.Bunları öğrenmek istememdeki sebep bu tarz gezilerin genel kuralı(Başlatırken ben yazmayı unutmuşum hata bende pardon)esas sebebi ise gidilecek güzergahı belirlerken araç donanımlarına göre seçilmesi,son olarakda konvoy kuralları zorunluluğu.
Donanımlı araçlar, daha az veya donanımsız araçlar aralarında olacak şekilde konumlandırılacak.Sayımız az olduğu için numaralandırılmaya gerek yok.Tekrar belirteyim,isteyen ailesiyle gelebilir ve mangal malzemelerinizi almayı unutmayın.Hava müsait olmazsa eğer,ortak belirlenen biryerde yemek organizasyonunu gerçekleştirebilirz.Saygılarımla.