Ynt: Trabzon Off-Road Kulübü Sonunda İlk Adımını Attı; Balıklı Yaylası Tanışma Gezisi
vallaha nediyelim artık troff olarak off road yarışlarına bir araç hazırlayarak pilot ve co-pilot nuzu secerek lisanslarını alarak sponsorunuzu bularak homologasyon eksiği olmayan bir araç hazırlayıp 2 seneye kadar sizi off road yarışlarında görmek isterim bende hakem olarak troff u parkurda görmekten mutlu olurum
Ynt: Trabzon Off-Road Kulübü Sonunda İlk Adımını Attı; Balıklı Yaylası Tanışma Gezisi
YA O DEĞİLDE BUNU YAPTIK MİNİBARDAN Bİ TANE SODA BİLE İÇEMEDİM O KADARDA UĞRAŞTIM ONLARI ORALARA TAKANA KADAR NEYSE İKİNCİ NE ZAMAN VE NEREYE OLACAK BUNU DUYUNCA DAHA İİ OLURUM BEN MÜKEMMELDİ BU DAHA MÜKEMMELİ OLMASI DİLEĞİYLE
emeği geçen tüm arkadaşlarıma kardeşlerime sevgiler saygılar, resimleri çeken ve derleyen sevgili Yavuz, Mehmet, Süleyman kardeşlerime ve diğer tüm katılımcı dostlarıma ve gezenbilir camiasına can-ı gönülden selamlar....
gelecek gezimizde görüşmek üzere.....
Harika bir gezi olmuş , çok şey kaçırmışım valla.)))))
Gerçi sağolsun Süleyman Kardeşim davet etti ama sağlık probleminden gelemedim :'(
Kısmet bidahakine inşallah , ayrıca Sticker bekliyorum
Trabzon Off-Road Külübünüz hayırlı olsun güzel bir organizasyon olmuşş bende bir karadeniz hayranı olarak sizleri gönülden tebrik ediyorum.Bu organizasyonların ,fotoğrafların ve videoların eksik olmaması dileğiyle teşekkür ediyorum siz Trabzon Off-Road Kulübüne ...... ;D
rica ederim abicim bizim gönüllerimiz bir ayda bir veya iki kere kişisel nedenlerden bende oralara geliyorum bir hafta sonu sizin etkinlikere bende katılmak isterim tabi kabul ederseniz benide : ekip olarakta (fatoff) bi trabzon uzungöl sümela geziside düşünüyoruz inşallah nasip olursa gelicez..
ysahin' Alıntı:
Trabzon Off-Road Külübünüz hayırlı olsun güzel bir organizasyon olmuşş bende bir karadeniz hayranı olarak sizleri gönülden tebrik ediyorum.Bu organizasyonların ,fotoğrafların ve videoların eksik olmaması dileğiyle teşekkür ediyorum siz Trabzon Off-Road Kulübüne ...... ;D