Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar doğayı seviyorum diyen bir insan eğer karadenizi gezmemişse acil tavsiye ediyorum. o güzelliği yeride görmek harika. bir yolunu bulup gezmelisiniz. 2006 yazında sisdağında 7 hollandalı turist gördüm. temmuz ortaları idi. korkunç bir yağmur var. bende köyden sis yaylasına çıkıyorum yolda karşılaştım. arabada yer yoktu ama olsada binmeyeceklerdi. çat pat konuştum. dedikleri şu. insan ömrü enaz 150 yıl bu dağlarda ama yaşamasını bilirsen anlamında bişey söylediler.
anlatmak yetmez. ha gayret bu yaz karadeniz turu sizi bekliyor. saygılar.
bu resimde sisdağının hemen altında kurulu köyüm. geyikli köyünün bir bölümü. köyümüz belediyeliktir.
hasan bey sis trabzon la gıresun un ortak yerı bılıyorsunuz eynesıl e baglı
saka saka ..
arkadaslar o guzel yayla ıcın cok adam vuruldu(yore agzıyla) eynesılın oren beldesı(dogdugum yer) ıle besıkduzunun oguz beldesı(sedat pasamın memleketı)arasında kan davası halıne gelmıstı..oysa herkese yeter betonlamamak kaydıyla
doğru sis dağının hala mahkemesi var eynesil ilçesiyle. herkese yeter ama ama doğayı hızlı bir şekilde bozduk vede devam ediyoruz. ben çocuktum 1972 veya 73 yıllarında eynesillilerle bizim ağasarlılar resmen silahlı çatışmaya girdi sisdağı pazar yerinde. hatırlıyorum 5 veya 6 kişide yaralanmıştı. paylaşmak güzel ama medeni bir şekilde. neyse şimdi öyle sorunlar yok. saygılar...