1 günün varsa bence sabah erkenden Aya Sofya kilisesini ve Atatürk köşkünü gez, uygun tur bulursan öğlen Sümela'ya git, yol üstü Maçka'yı geçince Coşandere tesislerinde durma imkanı varsa mutlaka yöresel yemeklerden ye pişman olmazsın
arkadaşlar slm yardımcı olurmusunuz bana lütfen atatürk köşküne merkezden otobüs kalkıyor peki sümela manastırı içinböyle bir olanak varmı şehrin içinde günü birlik turlar oluyormuteşekkürler...
arkadaşlar slm yardımcı olurmusunuz bana lütfen atatürk köşküne merkezden otobüs kalkıyor peki sümela manastırı içinböyle bir olanak varmı şehrin içinde günü birlik turlar oluyormuteşekkürler...
Sümela için merkezden minibüslerin kalktığı bölgede Ulusoy ve Metro'nun yazıhaneleri var. Ben Ağustos'ta gittiğimde Sümela'ya her gün sefer yapıyorlardı ama mevsim itibariyle durum nedir bilmiyorum. Yalnız gidiş-geliş, gezi, yemek molası derken en az 4 saat süren bir tur idi.
merhabalar murat çok tşk ederim msj için caner sana da çoooook tşk edrim tanışamadık ama ben zeynep ulusoy ve metronun yazıhanelerin var dediniz hergün sefer yapıyolar diye araştırmaya devam edeceğim çok istiyorum çünkü ben aslında bir kere gitmiştim fakat özel arabayla şimdi arkadaşım gelecek ona illaki göstermeliyim çünkü tam kartpostallık bir yer şimdi de kar yağmıştır çam ağaçlarına çok güzel ya görmeyenlere tavsiye ederim
arkadaşlar doğu tarafını görmek isterseniz size doğubeyazıt ishakpaşa sarayını tavsiye ederim ağrı da.kartalyuvası gibi bir yer eeee tabi karadenizin yerini tutmaz ama tarih sevenler için müthiş ağrı dağı da görünüyor merkezden:süper....(caner ulusoy ve metro yazıhaneleri şehrin tam neresindeydi)tam bilmediğim için otogar damı?
arkadaşlar doğu tarafını görmek isterseniz size doğubeyazıt ishakpaşa sarayını tavsiye ederim ağrı da.kartalyuvası gibi bir yer eeee tabi karadenizin yerini tutmaz ama tarih sevenler için müthiş ağrı dağı da görünüyor merkezden:süper....(caner ulusoy ve metro yazıhaneleri şehrin tam neresindeydi)tam bilmediğim için otogar damı?