Az önce gördüğüm bu videoyu paylaşmak istedim, inanın annesini küçük yaşta trafik kazasında kaybetmiş birisi olarak her anını acıyla izledim, bizim başımıza gelmemesi için paylaşmalı , tüm sürücüleri uyarmalı ve en önemlisi kendimizden başlayarak eğitmeliyiz...
http://www.facebook.com/ext/share.php?sid=51296942949&h=zGxu-&u=v-D8l
Haşmet bey güzel söylüyorsunuz da bu memlekette bir sürücüyü uyarmaya kalktığınızda ya levye ya da beyzbol sopasıyla karşılaşma ihtimali yüksek.Ben bizim toplumumuzun eğitilebileceğine inanmıyorum, olsa bile bizler göremeyiz herhalde.Her zaman dile getiriyorum, bir emniyet şeridi yasağını aşamayan toplumuz, size çok hak veriyorum ama maalesef ben bu konuda karamsarım, saygılar..
Haşmet bey güzel söylüyorsunuz da bu memlekette bir sürücüyü uyarmaya kalktığınızda ya levye ya da beyzbol sopasıyla karşılaşma ihtimali yüksek.Ben bizim toplumumuzun eğitilebileceğine inanmıyorum, olsa bile bizler göremeyiz herhalde.Her zaman dile getiriyorum, bir emniyet şeridi yasağını aşamayan toplumuz, size çok hak veriyorum ama maalesef ben bu konuda karamsarım, saygılar..
Ufuk bey ne yazık ki yerden göğe kadar haklısınız, benim bildiğim, Cumhuriyetimiz kurulduğundan beri eğitim için uğraşıyoruz, neredeyse yüzyıl geçti ama ulaştığımız nokta ortada, ama ben yine de ümidimi kaybetmiyorum, bir gün başaracağız, o zaman hepimiz kazanacağız...
Haşmet dostum, resmen tüylerim diken diken oldu izlerken.
Umarım yarın birgün o siteye de erişim engellenmeden daha fazla arkadaş izleme imkanı bulur.
Bu imkanı bize yarattığın için teşekkür ederim.