3,4 fotograflardaki araç NP 208 transfer kutusu DANA 44 arka difereransiyel Salisbury 53G ön diferansiyel kullanılarak yapılmış ön makas küpeleri nasıl nereye baglanmış bilgi yok,
Benim kafamda'da benzer proje var ben mk 2 kasa için düşünüyorum henüz fizibil bir proje mevcut degil tüv ce aracın durumu nedir araştırmadım.
3,4 fotograflardaki araç NP 208 transfer kutusu DANA 44 arka difereransiyel Salisbury 53G ön diferansiyel kullanılarak yapılmış ön makas küpeleri nasıl nereye baglanmış bilgi yok,
Benim kafamda'da benzer proje var ben mk 2 kasa için düşünüyorum henüz fizibil bir proje mevcut degil tüv ce aracın durumu nedir araştırmadım.
en sevdiğim transit kasası 3 ay her gun 100 km kadar sehır ıcınde 67 almanını kullandım. Yıl 1998. Bır gun naz yapmadı. On saftı sokup vızeye gırıse sorun olacagını dusunmuyorum. Aracın ruhsatında 4x4 yazıyorsa 4x4 olmasını ıstedıkleırnı duymustum. Arastırmak lazım. Fakat cok guzel olur. Suan ısmı malum sıtede cıft kabın bır transıt 4x4 olarak satılık. Daha onceden bır tane daha vardı o tek kabındı. Tabı ıkı ılanda karadenız bolgesınden. Gunluk yasamlarında off road yapmak zorunda kalıyorlar.