Ynt: Transporter ile Türkiye - Yunanistan - İtalya
Sevgili Arkadaslar;
Ben her zaman soylerim,bu Takkeli Tayyip Hukumeti, memleketi Kominist Balkan Ulkelerinden daha beter etti,bunlari sizler yazmaga cesaret edemezsiniz,fakat be yazarim
bu adamin niyeti memleketi tam bir DIKTATOR olarak yenotmek ve Iran modeli yaratmak,fakat ilerideki zamanda ondan hesap sorulacaktir.Neyse bu hukumeti Allah
basimizdan alsin da bizler rahat edelim.Bizler Alanya/Mahmutlar kalisimizi noktalayarak yola ciktik,Cirali Olimpos'a geldik,sahane bir koy 20 km. sahil kum ve4 deniz her
yerde kalinabiliyot,Milli Park 10 YTL,fakat ben deniz kenarinda bulunan ufak bir kampa girdim,bir gece kalip yola ciktik.Gelisimiz Finike uzeri Kas oldu,Kas kampa gittil
35 YTL,kazik ve hic bir sey yok,Olimpos kampinge geldik,bize bir gurup gelecek Hollanda'li siz TURK ??? oldugunuzdan kalamazsiniz,fakat Tuvaletler arkasi size
yer verebilirirz dediler,bende tabii actim agzimi yumdum gozumu,utanmaz serefsiz kisiler,Turk Turkun dostu dur,Anani Babani Hollandali veya Alman mi s.....ti
de gavurlastin,fiat ta 25 YTL,aman bu Kas'ta bu kampa ugramayiz,sonra Kas cikisi bir kamping daha var Otelcilik Okulul isletiyor,o da 30 YTL sordu,hepsini Pas gecip geldik
Kas Marinaya sahahne hem de bedava,tabii ki benim Camper de hersey var,beni goren geldi,herkeze yer verek 8 kisi geceledik,sabah gene yolculuk Fethiye'ye ugrayip
erzak falan alarak geldik Katranci'ya,sahane kamp 10 YTL gecesi kampa yerlestik.Devami sonra.Selamlarla