Transporterimle Adanadan Çin e 6 ay sürecek Yolculuk

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erguncan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,317
Ynt: Transporterimle Adanadan Çin e 6 ay sürecek Yolculuk

Ergün bey tabii ki girersiniz fakat sonuçta attığınız tas urkuttugunuz kurbağaya değecek mı? Genelde giriş icin grup oluşturuyorlar 6-7 araçlık masrafları paylaşıyorlar. Ekte Çin üzerinden Nepale gecen bir grubun yerel rehberler ilgili şikayetlerini görebilirsiniz. Çıkarılan fatura 7000 dolar bu arada ! En mantiklisi aracı Moğolistan veya Kırgızistan'da bırakıp aracsiz girmek gözüküyor .

http://www.xor.org.uk/travel/china2002/20020718.htm

Etiketler
Ynt: Transporterimle Adanadan Çin e 6 ay sürecek Yolculuk

haklısınız ama dediğim gibi zamanı çok iyi değerlendirmeyi düşünüyorum bakalım gün doğmadan neler doğar teşekkürler link için

Ynt: Transporterimle Adanadan Çin E 6 Ay Sürecek Yolculuk

Ergun Bey,
Seyahat projenizle ilgili bir gelisme var mi? Bizlerle paylasirsaniz sevinirim.
Hatta ayni sehirdeyiz, bizzat gorusup fikir alisverisinde de bulunabiliriz.

Saygilarimla,

evet şuan yolculuk arefesindeyim son hazırlıkları yapıyorum kısmetse çarşamba yola koyuluyorummm bu arada görüşüp tanışalım faydamız olabilir görüşmek dileğiyle

Hayırlı Yolculuklar
Mutlaka kalın şeyler alın giyecek. Agustos sonundan sonra Rusyada o güzergahta hava ciddi bir bicimde soğur. Aman dikkat.

merhaba Erguncan ,
ben bugün itibari ile 15 nisan 2017 de sizi kesfettim.
sizi daha önceden tanimak isterdim .
2018 mart inda bizde iki arkadas sizin gittiginiz yolculuga cikmayi planliyoruz.
sizin tecrübelerinizden yararlanmak isteriz.
bizim amacimiz oniki ayda oniki ülkeyi gezip , oniki fotograf kitapcigi cikarmak- amacimiz ticari degil .
sizinle daha detayli konusabilirmiyiz
saygilar

aç bir konu; örneğin 170.000 km dünya turu hazırlıklarım başladı..hani? hadi anlat..bana bakma kamera seni çekiyor